Search

Ο Γιώργος Πανίδης στο SA: “Αν δεν δώσουν παράταση για την Κάρτα Υγείας πάμε σε αναβολές των τοπικών πρωταθλημάτων”!

Αναβρασμό έχει φέρει σε όλες τις Ενώσεις ανα την χώρα η απίστευτη βιασύνη Υπουργείου Υγείας, Υπουργείου Αθλητισμού που μέσω της ΕΠΟ πιέζουν άμεσα όλες της Ενώσεις και ομάδες να προχωρήσουν στην έκδοση κάρτας υγείας για τους ποδοσφαιριστές τους.

Το απίστευτο της όλης ιστορίας είναι πως η απόφαση γνωστοποιήθηκε απο την ΕΠΟ την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου βάζοντας μάλιστα ως καταληκτική ημερομηνία την 9η Οκτωβρίου! Δηλαδή ουσιαστικά μόλις 4 μέρες, καθώς μεσολαβούσε και σαββατοκύριακο.

Για αυτό άλλωστε ήδη αρκετές Ενώσεις ανάμεσα τους και οι τρεις Θρακιώτικες έχουν στείλει έγγραφο στην ΕΠΟ και του Υπουργείο με την οποία ζητούν να υπάρξει παράταση για την κάρτα υγείας, έτσι ώστε να υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος ώστε όλοι οι ερασιτέχνες και επαγγελματίες, και κυρίως οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές να μπορούν να βγάλουν την κάρτα υγείας.

Με αφορμή την Κάρτα Υγείας αλλά και τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν στις Ενώσεις αν δεν δοθεί η παράταση μίλησε στο Sportsaddict ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης, Γιώργος Πανίδης που τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να εκδοθεί η Κάρτα Υγείας καθώς είναι ότι καλύτερο αλλά όχι με τέτοια πίεση προς της ομάδες και της Ενώσεις. Ενώ παράλληλα τόνισε πως “αν δεν δοθεί παράταση η ΕΠΣ Ξάνθης θα υποχρεωθεί στην προσωρινή αναβολή των πρωταθλημάτων της μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση!” 

Άλλωστε όπως ανέφερε ο κ. Πανίδης είναι αδύνατο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να μπορέσουν πάνω απο 2,500 ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό της ΕΠΣ Ξάνθης να εξεταστούν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του Προέδρου της ΕΠΣ Ξάνθης:

Share it