Search

Με Θρακιώτικο τέρμα γλύτωσε την ήττα απο το Σιδηρόκαστρο ο Απόλλων Παραλιμνίου!

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το πρώτο Σερραϊκό ντέρμπι της χρονιάς στη Γ εθνική κατηγορία με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου να αναδεικνύεται ισόπαλος με σκορ 1-1 κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Αναστασιάδης στο ert.gr ο Εθνικός άνοιξε το σκορ στο 11ο όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσεμπερίδη, ο νεαρός τερματοφύλακας του Απόλλωνα Νεόφυτος Σαββίδης στην έξοδο που έκανε δεν κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα και ο Σάκης Τσιατμάς με προβολή έκανε το 1-0 πετυχαίνοντας γκολ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Ο Απόλλωνας ανέβασε την πίεση του στο δεύτερο ημίχρονο, είχε ευκαιρία με τον Γιάννη Καρυοφύλλη στο 48ο και στο 50ο ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ του ξανθιώτη επιθετικού Γιώργου Λαζαρίδη.

Ο Θρακιώτης φορ γλύτωσε έτσι την ομάδα του Παραλιμνίου απο την δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα, σε ένα ξεκίνημα που αν μη τι άλλο δεν είναι και πολύ θετικό για τον περσινό πρωταθλητή του πρώτου ομίλου, εν αντιθέσει με το Σιδηρόκαστρο που έχει ξεκινήσει πολύ καλά τις υποχρεώσεις του στην Γ’ Εθνική καθώς μετά το τρίποντο με το Κόσμιο προσέθεσε ακόμη έναν βαθμό στην συγκομιδή της.

Share it