Search

Με ήρωα τον “κάπτεν” Μκρτσιάν απέφυγε στο 94′ την ήττα απο το Καλαμπάκι ο Νέστος!

Με τον Εβρίτη, Ανδρέα Μκρτσιάν να σκοράρει δύο φορές με το δεύτερο μάλιστα ο 94′ ο Νέστος Χρυσούπολης κατάφερε να γλυτώσει την εντός έδρας ήττα απο την ΑΕ Καλαμπακίου.

Η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη βρέθηκε δύο φορές να κυνηγά στο σκορ, αρχικά στο 21′ όταν μετά απο λάθος εκτίμηση του Αθανασίου ο Στάικος πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ με γυριστό, ενώ ο ίδιος παίκτης σκόραρε στο 79′ σε αντεπίθεση. Ο Μκρτσιάν σκόραρε στο 27′ με κεφαλιά μετά απο εκτέλεση φάουλ του Μελισσόπουλου, ενώ στο 94′ ο Θρακιώτης αμυντικός σκόραρε ξανά με κεφαλιά απο φάουλ που εκτέλεσε ο κίπερ του Νέστου Αθανασίου στις τελευταίες στιγμές του αγώνα.

Η ομάδα της Χρυσούπολης ήταν καλύτερη απο την αντίπαλο της, ειδικά στο δεύτερο μέρος χάνοντας πολλές ευκαιρίες με τους Νύκταρη, Καθάριο, Γκουτσίδη, Μελισσόπουλο και Χούσινετς με τον Παγκάκη και τους αμυντικούς του να καταφέρνουν να οδηγήσουν το Καλαμπάκι σε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα.

Βασικοί για το Νέστο ξεκίνησαν οι ξανθιώτες Μελισσόπουλος, Ευθυμιάδης, ο Κομοτηναίος Γκουτσίδης αλλά φυσικά και ο Εβρίτης αρχηγός του Νέστου Μκρτσιάν ενώ ως αλλαγή μπήκαν στο ματς ο Ξανθιώτης Παπαδόπουλος και ο Εβρίτης Τζελέπης. Η ομάδα του Νέστου στάθηκε άτυχη βλέποντας πολύ νωρίς τον Μπέλιτς να αποχωρεί τραυματίας, ενώ τραυματίας αποχώρησε και ο παίκτης που πέρασε στην θέση του Γιώργος Τσαμπέγια.

Την επόμενη αγωνιστική στις 14 Οκτωβρίου ο Νέστος παίζει εκ νέου εντός αυτή την φορά με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ενώ η ΑΕ Καλαμπακίου θα δώσει το πρώτο εντός έδρας ματς της στην Γ’ Εθνική απέναντι στον Ορφέα Ξάνθης

Νέστος Χρυσούπολης: Αθανασίου, Καθάριος, Αρέτας, Χούσινετς, Μκριτσιάν, Μελισσόπουλος, Ευθυμιάδης(60΄Παπαδόπουλος), Νύκταρης,(67΄Μαϊδανός), Τσαμπέγια Φ., Μπέλιτς,(28΄λ.τ. Τσαμπέγια Γ., 65΄λ.τ. Τζελέπης) Γκουτσίδης

ΑΕ Καλαμπακίου: Παγκάκης, Θεοδοσιάδης, Ντόβας, Τσερκέζος, Κωνσταντινίδης(60΄Μαυροβασίλης), Κλόγκερι, Καλαιτζίδης(74΄Τζιβανάκης), Κασαπίδης(46΄Κυσσίδης), Στάικος, Βασιλειάδης, Παυλίδης(60΄Ράντο)

Share it