Search

Ήττα του Άρη στη Νέα Σμύρνη με αποθέωση και στιγμές συγκίνησης για Σιώπη!(+pics)

Την ευκαιρία να επισκεφτεί το “δεύτερο σπίτι” του είχε ο Μανώλης Σιώπης, με τον Εβρίτη μέσο να φεύγει απο το γήπεδο της Νεας Σμύρνης με γλυκόπικρη γεύση.

Πικρή λόγω της ήττα του Άρη με 1-0, σε ένα ματς πάντως που ο Μανώλης ήταν για ακόμη μια φορά εξαιρετικός, με το τέρμα του Ντομίνγκες στο 41′ να δίνει μια μεγάλη νίκη στους “κυανέρυθρους” ενώ αυτή ταν η δεύτερη ήττα του Άρη μετά το ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Το κλου όμως της αναμέτρησης δεν ήταν αυτή καθαυτή η αναμέτρηση αλλά η επιστροφή του Μανώλη Σιώπη στο γήπεδο οπού ουσιαστικά τον έμαθε όλος ο κόσμος χάρις τα 4 μαγικά χρόνια του στον Πανιώνιο, με τον Εβρίτη μέσο να μετρά πάνω απο 100 συμμετοχές έχοντας ξεχωριστή θέση στην καρδιά των φίλων του Πανιωνίου. Κάτι που φάνηκε και στο ματς με τους “Πάνθηρες” να αποθεώνουν τον Σιώπη σε κάθε δυνατή ευκαιρία ενώ την αγάπη τους προς τον Εβρίτη χαφ έδειξαν και οι μικροί Πανιώνιοι που τόσο πριν την έναρξη όσο  και με το φινάλε του ματς αγκάλιαζαν τον Μανώλη και έβγαζαν φωτογραφίες μαζί του.

γμΗ ποιο όμορφη στιγμή όμως του ματς ήταν τόσο με την αγκαλιά του Μανώλη με τους πρώην συμπαίκτες του στην φυσούνα πριν μπουν οι δύο ομάδες στο γήπεδο, αλλά και η αγκαλιά του Εβρίτη μέσου με τον γιο του Παναγιώτη Κόρμπου, άλλωστε είναι γνωστές οι τρομερές σχέσεις που έχει ο Σιώπης με τον Κόρμπο τον οποίο έχει χαρακτηρίσει πολλάκις ως “ποδοσφαιρικό του πατέρα”. Είναι δεδομένο πως όσα χρόνια και  αν περάσουν όποτε ο Σιώπης θα αγωνίζεται κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη θα τον περιμένει θερμή υποδοχή.

 

Share it