Search

Ηρακλής Χαλκίδας: Αποχώρησε από το League Cup, «παίζεται» η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα!

Ματαιώνονται οι αγώνες του Α.Π.Φ.Σ. Ηρακλή Χαλκίδας στον Γ΄όμιλο του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς μετά τη δήλωση αποχώρησης από τη διοργάνωση που κατέθεσε στην Ε.Σ.Α.Π. το Τ.Α.Α. επικαλούμενο «απολύτως σοβαρούς λόγους».

 

Κατόπιν τούτου η Ε.Σ.Α.Π. ανακοίνωσε πως θα εφαρμοστούν τα άρθρα της προκήρυξης της διοργάνωσης τα οποία προβλέπουν πρόστιμο 5.000 Ευρώ και παραπομπή του Τ.Α.Α. Α.Π.Φ.Σ.Ηρακλής Χαλκίδας στο Μονομομελές Δικαιοδοτικό όργανο για δυσφήμιση του αθλήματος η οποία προβλέπει ποινές από μία έως πέντε αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών σε αγώνες πρωταθλήματος και επιπλέον πρόστιμο 2.500 Ευρώ.

Το θέμα της αποχώρησης του Ηρακλή αναμένεται να απασχολήσει την συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. που θα γίνει την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018, ενώ υπάρχουν φόβοι για αποχώρηση της ομάδας της Εύβοιας και από το πρωτάθλημα. Ήδη μάλιστα ο προπονητής της Χαλκίδας Σάκης Ψάρρας παραιτήθηκε.

Η πιθανή αποχώρηση του Ηρακλή από το πρωτάθλημα μόνο αρνητική μπορεί να θεωρηθεί για τους Εθνικό Αλεξ/πολης & ΑΕ Κομοτηνής, καθώς η ομάδα της Χαλκίδας θα ήταν μία από αυτές που θα διεκδικούσαν την παραμονή μαζί με τις ομάδες της Θράκης. Πλέον αν οι ομάδες μείνουν 10 και με έναν να υποβιβάζεται (πάντα με βάση ότι αποχωρεί ο Ηρακλής, ειδάλλως βάσει προκήρυξης υποβιβάζονται 2), ο κλοιός στενεύει και η υπόθεση παραμονή δυσκολεύει.

Μετά την αποχώρηση του Ηρακλή Χαλκίδας η πρώτη θέση στον Γ΄όμιλο που οδηγεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης θα κριθεί στην αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ που έχει προγραμματιστεί την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 στις 16.00 στο γυμναστήριο του Πανελληνίου στην Κυψέλη.

Share it