Search

Νίκη στο καλάθι για τον Αρίωνα Ξάνθης στην πρεμιέρα με Αγία Βαρβάρα!

Σε ένα ματς ντέρμπιι όπως εξελίχθηκε ο Αριών κέρδισε την Αγία Βαρβάρα με σκορ 57-55  για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΑΜΑΘ σε παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (30/9) στο κλειστό «Αλέξανδρος Μπαλτατζής».

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά με τις δύο ομάδες να θέλουν να τρέξουν στον αιφνιδιασμό. Στο πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο χωρίς κάποια από τις δυο ομάδες να μπορεί να πάρει κάποια διαφορά και έτσι έληξε 17-17. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα της Καβάλας μπήκε πιο δυναμικά και κατάφερε να περιορίσει τον Αρίων και πήρε μια μικρή διάφορα 6 πόντων για τα αποδυτήρια . Στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν η σειρά του Αρίων να δυσκολέψει την ομάδα της Καβάλας η οποία κόλλησε επιθετικά και είχε αρκετά άστοχα σουτ  . Οι δυο ομάδες μπήκαν στην τελευταία περίοδο με διαφορά ενός πόντου (36-37). Στην τετάρτη περίοδο το σκορ άλλαζε μονίμως χέρια με την ομάδα του Γ.Θερμού να είναι τελικά η νικήτρια με σκορ 57-55.

Διαιτητές : Παπαθεολόγου Τριανταφύλλου

Δεκάλεπτα : 17-17, 25-31, 36-37, 57-55

Αρίων Ξάνθης (Θερμός) : Ευσταθιάδης 2, Χριστοφορίδης 2, Αμοιράς 22(4) , Κάλφας, Καλιαμπάκας 4, Αμπεριάδης 11(1), Ιακωβίδης 6, Τσίτσος 4, Καραμάνης, Βαλασίδης, Φώτης, Αρβανιτίδης 6.

Αγία Βαρβάρα (Μυτικόπουλος): Παράσχου, Καντζάλης, Μπαλαμπουγιούκης Π. 19(2), Μητρούλης 14 (3) , Ζωτίδης 12 (4) , Φραγκόπουλος, Φερδερίκος, Παπακωνσταντίνου 4, Ακιόζογλου, Ντάτσης, Σαρικλόγλου, Μπαλαμπουγιούκης Δ. 6(2).

Share it