Search

Με 8 μετάλλια επέστρεψε ο ΝΟΑ από την Καβάλα!

Με τον εντυπωσιακό αριθμό των 8 μεταλλίων επέστρεψε η ομάδα ιστιοπλοΐας του ΝΟΑ από το Κύπελλο «Φίλιππος Κεφαλάς 2018» και το 11ο Κύπελλο «Ανάπτυξης Optimist – Καβάλα 2018» που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας για τις κατηγορίες Optimist, Laser 4.7, υπό την αιγίδα της ΕΙΟ στις 29-30 Σεπτεμβρίου 2018. Στην αποστολή συμμετείχαν 13 αθλητές και αθλήτριες της ομάδα ιστιοπλοΐας τριγώνου του Ομίλου μας .

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε μετά από 4 ιστιοδρομίες στις κατηγορίες Optimist & Laser 4.7 και μια για το κύπελλο ανάπτυξης οι οποίες πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο κάτω από δύσκολες συνθήκες με ισχυρούς ανέμους εντάσεων έως και πέντε μποφόρ .

Στο κύπελλο ανάπτυξης την κατηγορία optimist συμμετείχαν οι αθλητές : Γιαγλής Μάριος, Κατσίκη Ηώ, Κατσίκης Κωσταντίνος, Ιωαννίδου Κυριακή, Γιαννακίδης Γρηγόρης, Ντούλας Απόστολος, Μουσουνάκης Ιωάννης, Χατζής Δημήτριος και Σταυρούλα Κυριακή οπού όλοι κατέκτησαν χάλκινο μετάλλιο για τη συμμετοχή τους. Ο Ντούλας Απόστολος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία ανάπτυξης 2010, και η Κατσίκη Ηώ το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία ανάπτυξης 2008.

Στην κατηγορία optimist αγόρια κάτω των 11 το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Κατσίκης Κωνσταντίνος στα κορίτσια η Ιωαννίδη Κυριακή τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο η Κατσίκη Ηώ την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο . Στην κατηγορία κορίτσια κάτω των 11 την 1η θέση και χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Κατσίκη Ηώ . Ο Γρηγόρης Γιαννακίδης βραβεύτηκε με το κύπελλο του μικρότερου αθλητή της κατηγορίας optimist που αγωνίστηκε και τερμάτισε σε τουλάχιστον μία κούρσα.

Στα Laser 4.7 ο αθλητής του ομίλου Γιαννακίδης Πολυχρόνης κατέλαβε την 1η θέση στα αγόρια κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και ο Ιωάννης Χατζηκωνσταντινίδης την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα με τα χρώματα του ΝΟΑ. Ο Βαγγέλης Αργύρης την 6η θέση και ο Κασαπίδης Θανάσης την 7η θέση.

Share it