Search

Photos: Με το δεξί η πρεμιέρα του Άρη Πετεινού κόντρα στον εξαιρετικό Φίλιππο Δροσερού

Εξαιρετικό ματς έγινε στο γήπεδο του Πετεινού, με τον Άρη αν και δυσκολεύτηκε αρκετά να καταφέρνει να επικρατήσει του Φίλιππου Δροσερού με 1-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ομάδα του Τάσου Νεοφυτίδη ήταν ελαφρά καλύτερη στο πρώτο μέρος, χωρίς όμως την πολύ μεγάλη φάση ενώ και η ομάδα του Δροσερού όσο πέρναγε το ματς έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο. Στην επανάληψη το ματς ήταν αρκετά καλύτερο, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πολύ δυνατά και αφού…προειδοποίησαν με σουτ του Πανταζίδη τελικά στο 50′ μετά απο εκτέλεση φάουλ του Πανταζίδη η προσπάθεια του Κουκουρίγκου κατέληξε στα δίχτυα του  Μουαρέμογλου, με τον σκόρερ να έχει μάλιστα νέα κλή στιγμή λίγο αργότερα όμως το σουτ σταμάτησε στον κίπερ του Φίλιπου.

Μετά το 60′ η ομάδα του Ρωμανού Κοντογιαννίδη βγήκε στην επίθεση  βγάζοντας εξαιρετικά πράγματα στο γήπεδο, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες στην εστία του Πετεινού που είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ραφαήλ Ζαρζακόπουλου που έστησε τείχος στην εστία του μην επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να καταφέρουν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης.

Το τελευταίο σφύριγμα του Βασίλη Ουζουνίδη βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την πρώτη νίκη της χρονιάς, ενώ οι φιλοξενούμενο παρά την ήττα έδειχναν ικανοποιημένοι με την εικόνα τους ειδικά στο τελευταίο μισάωρο. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ουζουνίδης με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Πασχαλίδη

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ: Ζαρζακόπουλος, Νεανίδης, Δασκαλάκης, Ρέβης, Θεοδωρίδης, Φλώρος, Κουκουρίγκος(87′ Κατράνας), Πουτακίδης, Μπουρλόγλου(64′ Καμπουρίδης), Πανταζίδης(82′ Σερίφογλου), Καντηλάφτη(70′ Θώμογλου)

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ: Μουαρέμογλου Ν., Μουσταφάογλου, Ιζέτογλου(76′ Μουαρέμογλου Γ.), Ρετζέπογλου, Σαλήογλου, Ρεφίκογλου, Αμέτογλου, Αλήογλου, Χασάνογλου Ε.(66′ Χασάνογλου Α.), Σαλήογλου, Μαμούτογλου(84′ Αλή Τασίν)

Share it