Search

Πήραν μια “γεύση” απ’ το τοπ επίπεδο της Α1 οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης στο φιλικό με ΠΑΟΚ

Δυνατό τεστ απέναντι στον μόνιμο διεκδικητή του τίτλου στην Α1 Γυναικών, ΠΑΟΚ, έδιναν τα κορίτσια των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Κυριακής.

Απέναντι σ’  έναν αντίπαλο άλλου επιπέδου η ομάδα της Αλεξανδρούπολης μπήκε “ψαρωμένη” στο παιχνίδι στο πρώτο 15λεπτο, κάτι λογικό αφού τα κορίτσια των Κυκλώπων δεν έχουν παραστάσεις και εμπειρίες απ’  αυτό το επίπεδο. Στη συνέχεια, η εικόνα των Κυκλώπων βελτιώθηκε βγάζοντας μαχητικότητα στο μέτρο του δυνατού και κατάφερε να βγάλει στο τερέν κάποια απ’ τα πράγματα που δουλεύονται στις προπονήσεις, όπως ο έμμεσος αιφνιδιασμός.

Σε γενικές γραμμές ο ΠΑΟΚ ήταν φυσικά κυρίαρχος σε όλους τους τομείς, με το ματς να προσφέρεται ως μία πρώτη -σκληρή- γνωριμία για τους Κύκλωπες με το υψηλότερο επίπεδο της γυναικείας χειροσφαίρισης.

Μέχρι την πρεμιέρα της 14ης του Οκτώβρη απέναντι στη μόνιμη -μ’  ένα μικρό διάλειμμα-  πρωταθλήτρια Ο.Φ. Νέας Ιωνίας της Μάγδας Κεπεσίδου και της μικρής αδερφής της Νικολίνας, που μέχρι πέρσι αγωνιζόνταν με τους Κύκλωπες, τα κορίτσια του Άκη Χαραλαμπίδη θα δώσουν ακόμη ένα φιλικό με την Προσοτσάνη.

Share it