Search

Με το δεξί ο Ιπποκράτης στην πρεμιέρα με εκτός έδρας νίκη απέναντι στην νεανική ΑΕΔ!(+photos)

Δύσκολη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου με σκορ 3-1 απέναντι στην ΑΕΔ πέτυχε ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης ξεκινώντας με μια εκτός έδρας νίκη τις υποχρεώσεις για τον πρωτάθλημα.

Και στις δύο ομάδες ανήκει ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο κυρίαρχος του αγώνα ήταν ο Ιπποκράτης παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κατάφερε να προηγηθεί με 0-2 λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου το οποίο στοίχισε στην ΑΕΔ.

Στο 2ο ημίχρονο η ΑΕΔ μπήκε πολύ δυνατά μείωσε σε 1-2 πολύ γρήγορα στο 50′, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει μετά από πάρα πολλές φάσεις και δύο δοκάρια! Έτσι στο 87′ δέχτηκε ένα πανέμορφο γκολ από τον Μακιτσιάν του Ιπποκράτη και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι απο αυτό το μάτς.

Αναλυτικά όσα έγιναν:

1ο Ημίχρονο

2′: Ευκαιρία για τον Ιπποκράτη με τον Μακιτσιάν να επιχειρεί ωραία κεφαλιά αλλά η μπάλα να βγαίνει άουτ.

12′: Ακόμη μια ευκαιρία για τον Ιπποκράτη με τον Μάζη να σουτάρει με δύναμη έξω από τη περιοχή και η μπάλα να ξύνει το δεξί δοκάρι του Καραϊσαλίδη.

14′: Εκτέλεση φάουλ για την ΑΕΔ με τον Παπούδη να φέρνει την μπάλα  στην μικρή περιοχή του Ιπποκράτη χώρις κάποιος να μπορεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

21′: Τεράστια ευκαιρία για τον Ιπποκράτη με τον Μάζη να βγαίνει τετ α τετ αλλά να στέλνει τη μπάλα πολύ ψηλά.

22′: ΓΚΟΛ για τον Ιπποκράτη μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρασερίδη και λάθος της άμυνας της ΑΕΔ, ο Σταθάκης εκμεταλλεύεται το λάθος και με ένα δυνατό γυριστό σουτ στη δεξιά γωνία του Καραϊσαλίδη γράφει το 0-1!

28′: Αγγίζει το 2ο γκολ ο Ιπποκράτης με τον Στεφανίδη να επιχειρεί κεφαλιά αλλά η μπάλα καταλήγει ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι.

42′: ΓΚΟΛ για τον Ιπποκράτη με τον Μάζη να επιχειρεί φανταστική ατομική ενέργεια να περνάει τους πάντες και να πλασάρει άψογα στην δεξιά γωνία του Καραϊσαλίδη και να γράφει το 0-2!

2ο Ημίχρονο

46′: Μοναδική ευκαιρία για την ΑΕΔ με τον Τσακαλιώτη να πλασάρει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Καραϊσαλίδη.

50′: ΓΚΟΛ για την ΑΕΔ, η ασφυκτική πίεση της ΑΕΔ αποδίδει με τον Φετολλάρι να βγάζει ωραία κάθετη μπαλιά στον Τσακλιώτη, ο οποίος με ωραία σουτ μειώνει σε 1-2!

67′: Μια ανάσα από την ισοφάριση η ΑΕΔ με τον αρχηγό Παπούδη να επιχειρεί ανάποδο ψαλιδάκι με την μπάλα να περνά ελάχιστα έξω.

75′: Πιέζει η ΑΕΔ με τον Μαργαριτούδη να σημαδεύει το αριστερό δοκάρι με ένα πολύ ωραίο σουτ!

77′: Ακομή μια ευκαιρία σπαταλά η ΑΕΔ για ακόμη μια φορά ο Παπούδης βγαίνει τετ α τετ αλλά ο Γιαννόπουλος αποκρούει.

80′: Δοκαρί ξανά για την ΑΕΔ με τον Παπούδη να βγάζει την κάθετη στον Καζάλα, ο οποίος εξαπολύει ένα δυνατό σουτ και  τραντάζει το δοκάρι.

87′: ΓΚΟΛ για τον Ιπποκράτη! Υπέροχο γκολ από τον Μακιτσιάν με ένα τεχνικό σουτ μέσα στην περιοχή στέλνει την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Καραϊσαλίδη!

93′: Τέλος Παιχνιδιού!

Οι συνθέσεις τον ομάδων…

ΑΕ Διδυμοτείχου (Μαυράκης): Καραϊσαλίδης, Αλεξακίδης, Καζάλας, Φυδανάκης(88′ Σιναπίδης Π.), Παυλίδης, Τσουκαλάς, Παπούδης, Φετολλάρι(74′ Μαργαριτούδης),  Τσακλιώτης, Σιναπίδης, Μήνης(60′ Μπροντίδης)

Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης (Τσιομλεκίδης): Γιαννόπουλος, Στεφανίδης, Ράλλης, Αχπα, Μπαρμπαγιάννης, Σταθάκης(93′ Κωνσταντινίδης), Μακιτσιάν(91′ Γαλανός), Μαμρικισβίλι, Μάζης(77′ Τσακανίκας), Στεφανίδης, Καρασερίδης(60′ Πυλούδης)

Διαιτητής: Κεφίλης- Βοηθοί: Κεσούδης, Τσίκας

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

 

Share it