Search

Pregame Γ΄Εθνικής: Όσα πρέπει να ξέρετε για την πρεμιέρα των ομάδων της Θράκης(16:00, LIVE Sportsaddict)

Σέντρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα έχουμε στις 16:00, και φυσικά όπως συνέβη και τα προηγούμενα δύο χρόνια το Sportsaddict θα σας μεταφέρει έγκαιρα και έγκυρα όλα όσα συμβαίνουν στα παιχνίδια του πρώτου ομίλου.

Στην Ξάνθη ο Άρης Αβάτου λίγες ημέρες μετά το πρώτο ματς στην ιστορία του για την 4η φάση του Κυπέλλου στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα και την εντός έδρας πρεμιέρα με τον νεοφώτιστο Εθνικό Αλεξανδρούπολης . Για τους ξανθιώτες ο Γιώργος Μαραντάς επέλεξε 19αδα για αυτό το παιχνίδι(θυμηθείτε ΕΔΩ), με τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν για πρώτο ματς στην Γ’ Εθνική στον πάγκο και τον Κώστα Ματζαρίδη αλλά όχι τον Άγγελο Γιοβανόπουλο. Απο την άλλη η  ομάδα των Παπαράδη & Φλώρου στο πρώτο της φετινό ματς θα ταξιδέψει στην Ξάνθη με 20μελη αποστολή(θυμηθείτε ΕΔΩ).

Δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις περιλαμβάνει το μενού για τις έτερες τρεις ομάδες της Θράκης, με τον Ορφέα Ξάνθης να έχει το ποιο δύσκολο έργο απέναντι στον αρκετά δυνατό και φέτος Αετό Ορφανού. Με 19αδα(θυμηθείτε ΕΔΩ) θα  βρεθεί στο Οφρύνιο ο Ορφέας που ευελπιστεί σε ένα καλό ξεκίνημα. Απο την Χρυσούπολη ξεκινά το φετινό της ταξίδι η νεοφώτιστη Ασπίδα Ξάνθης, με τους πρωταθλητές Ξάνθης να παρατάσσονται κόντρα στον Κεραυνό Πέρνης με 20αδα(θυμηθείτε ΕΔΩ). Όπως η Ασπίδα έτσι και ο πρωταθλητής ΕΠΣ Θράκης, ΠΑΟΚ Κοσμίου θα αγωνιστεί εκτός κόντρα σε νεοφώτιστη ομάδα, με τους “ασπρόμαυρους” να ταξιδεύουν στο Σιδηρόκαστρο για να αντιμετωπίσουν τον τοπικό Εθνικό, με τον Σάββα Αϊβάζη να παίρνει μαζί του 19αδα(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Στα υπόλοιπα ματς της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής στον 1ο όμιλο ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι του Απόλλωνα Παραλιμνίου με την Καβάλα, και η εκτός έδρας αναμέτρηση του Νέστου Χρυσούπολης με τον Αλέξανδρο Κιλκίς. Ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει το ματς στις Σέρρες για τον αρκετά αλλαγμένο Πανσερραϊκό να υποδέχεται τη νεοφώτιστη ΑΕΚ Καλαμπακίου.

Το σημερινό pre game, όπως και την live ενημέρωση για την εξέλιξη των αγώνων που θα ακολουθήσει στηρίζουν οι επιχειρήσεις:

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Το Πασαλίκι

Μαγειρευτά πιάτα φτιαγμένα με πολύ μεράκι και αγνά υλικά, φρέσκες σαλάτες, οι πιο λαχταριστές σούβλες, τα πιο νόστιμα κρεατικά σχάρας και φούρνου είναι στο Πασαλίκι!

Πλέον όλα τα αγαπημένα σας πιάτα και με τηλεφώνημα (25510 83711) και μέσω ίντερνετ (www.e-food.gr) στην πόρτα σας! Θα βρείτε “Το Πασαλίκι” στην παραλιακή της Αλεξανδρούπολης, Απολλωνιάδος 2.

Αναλυτικά οι διαιτητές  και το πρόγραμμα στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου που θα έχετε την δυνατότητα μέσα απο το LIVE του Sportsaddict να μαθαίνεται την ζωντανή εξέλιξη των αγώνων:

Γήπεδο ΑΟΞ: Άρης Αβάτου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Πουλικίδης, Παστιάδης, Οικονομίδης της ΕΠΣ Δράμας)

Γήπεδο Οφρυνίου: Αετός Ορφανού – Ορφέας Ξάνθης  (Σιδηρόπουλος, Διαμαντής, Τερζόπουλος της ΕΠΣ Έβρου)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Κεραυνός Πέρνης – Ασπίδα Ξάνθης  (Χαψάς, Κρυωνάς, Αναστασιάδης της ΕΠΣ Σερρών)

Γήπεδο Σιδηροκάστρου: Εθνικός Σιδηροκάστρου – ΠΑΟΚ Κοσμίου  (Μιχούλιας, Μιχτατίδης, Κωνσταντίν της ΕΠΣ Μακεδονίας)

Γήπεδο Παραλιμνίου: Απόλλων Παραλιμνίου – ΑΟ Καβάλα (Μελτζανίδης, Πάντσης, Χριστοδούλου της ΕΠΣ Ημαθόας_

Γήπεδο Κιλκίς: Αλέξανδρος Κιλκίς – Νέστος Χρυσούπολης (Τσοπουλίδης, Εμπλιούκ, Γκοντόλιας της ΕΠΣ Ξάνθης)

Γήπεδο Σερρών: Πανσερραϊκός – ΑΕΚ Καλαμπακίου  (Τσακαλίδης, Μαλανδρής, Σκούτας της ΕΠΣ Χαλκιδικής)

Share it