Search

Στις 30/9 ο 4ος Ποδηλατικός Γύρος Μνημείων Β. Έβρου

Ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΡΗΣΟΣ» σε συνεργασία με τον Δήμο Ορεστιάδας, την E85 Motorcycle Club ORESTIADA και την ΓΑΙΑ «Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός Γυναικών Τριγώνου» διοργανώνουν ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ Ποδηλατικό αγώνα δρόμου κατηγορίας ΑΝΔΡΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ και OPEN την Κυριακή 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018.

Οι ποδηλατικοί αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο.Π και τους διεθνείς κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας – UCI.

Δικαίωμα συμμετοχής στον Διασυλλογικό αγώνα έχουν όλα τα Σωματεία δύναμης Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ομοσπονδία για το 2018.

Στον αγώνα OPEN δικαιούνται να συμμετάσχουν άνδρες και γυναίκες που διαθέτουν καλή υγεία, και φυσική κατάσταση. Θα πρέπει να φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα προστατευτικό ποδηλατικό κράνος, να διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για το αγώνισμα, που πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση. Οι ανήλικοι συμμετέχοντες στην κατηγορία OPEN θα πρέπει να έχουν κλείσει το 16 έτος της ηλικίας τους, και να φέρουν υπογεγραμμένη δήλωση συμμετοχής από τον κηδεμόνα τους.

Όλοι οι αγωνιζόμενοι OPEN θα πρέπει να συμπληρώσουν φόρμα συμμετοχής. Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές – συνοδοί) αποδέχονται τον παρόντα κανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη και οι διοργανωτές δεν έχουν καμία υποχρέωση για τυχόν ατύχημα, απώλεια, φθορά ή καταστροφή αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων κλπ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:

Κυριακή 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 αγώνας δρόμου αντοχής 112 χιλιομέτρων.

09:30 π.μ άνοιγμα Γραμματείας

11:00 π.μ. εκκίνηση Διασυλλογικού Ανδρών- Εφήβων

11:05 π.μ. εκκίνηση κατηγορίας OPEN Πιθανή ώρα τερματισμού πρώτου αθλητή στις

14:15μμ Διαδρομή: Κεντρική Πλατεία Ορεστιάδας, (από τον κεντρικό δρόμο και στροφή δεξιά στον κόμβο ΔΙΚΑΙΩΝ) με προορισμό προς Ορμένιο, Πετρωτά, Πεντάλοφος, Κόμαρα, Ελέα, Πλάτη, Άρζος, Καναδάς, και δεξιά στον κόμβο από κεντρικό δρόμο προς Ορεστιάδα 20χιλ, και αριστερά στον πρώτο κόμβο Ορεστιάδας με φωτεινή σηματοδότηση προς Κεντρική Πλατεία Ορεστιάδας (τερματισμός).

Share it