Search

Ισόπαλοι στην Λαμία οι Νέοι της Ξάνθης που προηγήθηκαν αλλά ισοφαρίστηκαν με πέναλτι

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε απο την Λαμία η ομάδα Νέων της Ξάνθης που έμεινε στο 1-1 στο παιχνίδι που έγινε το  πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Φθιώτιδας (Φραντζής)  στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Super League.

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή παρότι είχαν περισσότερες επιθετικές ενέργειες έμειναν στην ισοπαλία με σκορ 1-1. Η ομάδα της Ξάνθης που είχε δοκάρι στο ξεκίνημα, προηγήθηκε με το γκολ του Κακουλίδη στο 35′ με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 47′ με εύστοχο πέναλτι του Λαμπρόπουλου, για μία ομάδα που είχε κι αυτή και δοκάρι αμέσως μετά.

Η ξανθιώτικη ομάδα παρά τις ευκαιρίες και στο β’ μέρος δεν κατάφερε να σκοράρει και δεύτερη φορά λπως και οι γηπεδούχοι, και έτσι μετά και το πέρας της 4ης αγωνιστικής η ομάδα της Θράκης έχει πλέον 5 βαθμούς παίρνοντας παράλληλα και τον πρώτο εκτός έδρας βαθμό της Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Κούρλος με βηθούς Κατσαρό και Μπύρο της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Τζελέπης, Ποδάρας (70′ Παχούμης), Τενεκές, Γιανναράκης, Λεωντσάκος, Τσάπαρης, Γράβας, Γκατζόγιας, Κακουλίδης (75′ Τριανταφύλλου), Τσιλιγγίρης, Φάκης (75′ Φροσύνης).

Φωτο απο το περσινό ματς

Share it