Search

Ο Πανθρακικός ενθαρρύνει τους Κομοτηναίους να λάβουν μέρος στο φεστιβάλ Via Egnatia!

Ανήμερα της σχολικής ημέρας αθλητισμού και της έναρξης του 4ου Περιφερειακού Φεστιβάλ Via Egnatia, αντιπροσωπεία του Πανθρακικού, που αποτελούνταν από τους Μπόσκο, Παπαγεωργίου, Ζήκο και Καραγιαννίδη, βρέθηκε σε πολυσύχναστα μέρη της Κομοτηνής, προκειμένου να ενθαρρύνει τους Κομοτηναίους να φορέσουν τα αθλητικά τους και να λάβουν μέρος στο “Rodopi Run” και το “Rodopi Bike Run”!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

“ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ + ΚΟΜΟΤΗΝΗ = όροι ΤΑΥΤΟΣΗΜΟΙ 

 Η ομάδα του Πανθρακικού για ακόμα μια φορά κοινωνός και αρωγός στις τοπικές δράσεις !
 Η εθελοντική ομάδα μας, στην έναρξη του 4ου Περιφερειακού Φεστιβάλ Via Egnatia, μοίρασε φυλλάδια και προγράμματα του Φεστιβάλ ενημερώνοντας παράλληλα τους περαστικούς.
 Σας καλούμε όλους να βάλετε τα αθλητικά σας, το χαμόγελο σας και να απολαύσετε μια από τις πιο όμορφες δρασεις που λαμβάνει χώρα στην πόλη μας.

Το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018
19:00-21:00 | ΤΕΕ Θράκης | Εναρκτήρια ενημερωτική εκδήλωση. Ανάδειξης της ιστορικής, αρχαιολογικής και γεωπολιτικής σημασίας της Εγνατίας οδού
Χαιρετισμοί-Ομιλίες
Εθελοντική μουσική παρουσία: Ωδείο «Δ. Κόψας». Συμμετέχουν: Nέλλη Σταχοσίδου στο πιάνο Λεύκη Σαραντινού στη φωνή και στο κλαρινέτο Δέσποινα Λεωντζάκου στο τσέλο – φιλική συμμετοχή

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018
18:00-20:00 | “Rodopi Run” αγώνας δρόμου εντός πόλης 5 χλμ.
19:00 – 23:00 | Ιστορική περιοχή «Βαρόσι» Κομοτηνής έκθεση έργων τέχνης (εικαστικών, γλυπτών κ.ά.) του Συλλόγου Καλλιτεχνών Ροδόπης «Αθηνίων»

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018
11:00-13:00 | “Rodopi Bike Run” Ποδηλατικός αγώνας εκτός πόλης 18 χλμ.
20:00-23:00 | Βυζαντινό τείχος. «Μουσική Εγνατία – Τραγούδια Χωρίς Σύνορα» εθελοντική μουσική εκδήλωση από το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής και το μουσικό σχήμα «Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρούπολης»”

Share it