Search

Ευχάριστα νέα για την ξανθιώτικη διαιτησία, επιστρέφει στους πίνακες της Super League ο Χασάν Κούλα!

Ευχάριστα ήταν τα νέα που βγήκαν απο τις επαναληπτικές εξετάσεις των διαιτητών και βοηθών της Super League, με τον ξανθιώτη διεθνή επόπτη να επιστρέφει στους πίνακες.

Ο Χασάν Κούλα που είχε την ατυχία στις εξετάσεις του Αυγούστου να υποστεί τράβηγμα(θυμηθείτε ΕΔΩ), και έτσι να δει το όνομα του για πρώτη φορά, στην μεγάλη καριέρα του, να βρίσκεται στους “κομμένους”. Κάτι που ωστόσο δεν πτόησε τον κορυφαίο εκπρόσωπο της ξανθιώτικης διαιτησίας τα τελευταία χρόνια και  τον μοναδικό διεθνή, να κάνει μια εξαιρετική προετοιμασία και να παρουσιαστεί πανέτοιμος στις επαναληπτικές.

Έτσι και έγινε με τον Χασάν Κούλα όπως πληροφορείται αποκλειστικά το Sportsaddict, να έχει εξαιρετικές επιδόσεις στα αγωνιστικά τεστ, περνώντας τα με επιτυχία και έτσι να επιστρέφει στους πίνακες της Super League.

Πλέον άπαντες περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον την Δευτέρα οπού η ΚΕΔ θα ανακοινώσει τους πίνακες των διεθνών, με τις πληροφορίες του SA να είναι ακόμη ποιο ευχάριστες για την  ξανιιώτικη διαιτησία καθώς δεν αναμένεται να πειραχθεί το όνομα του ξανθιώτη βοηθού απο τους πίνακες, παρά τις αρχικές φήμες που υπήρξαν, λόγω των εξαιρετικών εμφανίσεων που έχει κάνει στα διεθνή ματς με τον Βίτορ Περέιρα να μένει ικανοποιημένος απο την εικόνα του Χασάν Κούλα, ιδιαίτερα μετά την δυναμική του παρουσία στα επαναληπτικά τεστ.

Έτσι η Θρακιώτικη διαιτησία θα έχει τετραπλή παρουσία στην μεγάλη κατηγορία, με τους βοηθούς να γίνονται  εκ νέου τρεις με την παρουσία των Χρήστου Τζιώτζιου(ΕΠΣ Θράκης), Σπύρου Βασιλόπουλου(ΕΠΣ Έβρου) και φυσικά του Χασάν Κούλα. Ενώ ο Στέφανος Κουμπαράκης(ΕΠΣ Θράκης) είναι  ο μοναδικός διαιτητής απο την Θράκη στην μεγάλη κατηγορία. Παράλληλα ο Κούλα Χασάν είναι και ο μοναδικός εκπρόσωπος της ΕΠΣ Ξάνθης στην Super League.

Share it