Search

Νίκη-πρόκριση της ΑΕ Κομοτηνής επί της Αγ. Βαρβάρας

Σε βαρύ κλίμα διεξήχθη το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕ Κομοτηνής και την Αγ. Βαρβάρα χθες το απόγευμα στο κλειστό της Κομοτηνής ύστερα από τα νέα για τον άδικο χαμό του Νίκου Ντοσίδη. Πριν την έναρξη του ματς τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 21χρονου διαιτητή.

Όπως σας είχαμε αναφέρει (θυμηθείτε εδώ) η Α.Ε.Κ. με αυτή την νίκη κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ «Τάσος Χαραλαμπίδης». Σε ένα νευρικό παιχνίδι οι προπονητές προσπάθησαν να δοκιμάσουν σχήματα έτσι ώστε να καταφέρουν να αποσπάσουν την νίκη σε ένα δύσκολο ματς. Νικήτρια τελικά η ομάδα της Κομοτηνής η οποία μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και δημιούργησε μια διάφορα ασφάλειας την οποία και κράτησε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Η Α.Ε.Κ. είχε σε καλή μέρα τον Μπακιρτζή και τον Πασσαλίδη οι οποίοι σημείωσαν 14 και 18 πόντους  αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνίστηκε και ο Λάμπρος Γκιρίτσης, ένας αθλητής που ανήκει στο παιδικό τμήμα της ομάδας. Από την άλλη η Αγ. Βαρβάρα είχε σε καλή μέρα τον Παπακωνσταντίνου με 12 πόντους (1) και τον Μπαλαμπουγιούκη 14 (1).

Α.Ε.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ : Κυμπάρης 2, Καραγιώργος, Μπέγιο, Γκιρίτσης 6, Πασσαλίδης 18, Σαββίδης 2, Δαφτσής, Καρκατσέλης 2, Πίτατζης, Γούδας 12(1), Χρήσιμος 2, Μπακιρτζής 14.

ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒΑΛΑΣ : Παράσχου 9(1), Κάντζαλης, Μπαλαμπουγιούκης 14(1), Μητρούλης 8(1), Ζωτίδης, Φραγκόπουλος 2, Φερδερίκος, Παπακωνσταντίνου 12(1), Ντάτσης, Μπαλαμπουγιούκης Δ. 3(1).

Διαιτητές: Ντούρας- Σιγιώργη

Share it