Search

Με ήττα και… αλλαγή προπονητή συνοδεύτηκε το ντεμπούτο του Μπαργκάν με την ΑΕΛ (VIDEO)

Ραγδαίες εξελίξεις στο “στρατόπεδο”  της ΑΕΛ μετά τη νέα ήττα που υπέστη το Σάββατο η θεσσαλική ομάδα απ’  τον Ατρόμητο με 2-0, στο ντεμπούτο του Κενάν Μπαργκάν με τους “βυσσινί”.

Η τρίτη ήττα σε τέσσερα παιχνίδια έφερε την παραίτηση του Αντωνίου, η οποία έγινε δεκτή απ’  την διοίκηση.

Ο Μπαργκάν και οι συμπαίκτες του στα επόμενα παιχνίδια θα αγωνίζονται υπό τις οδηγίες νέου προπονητή που θα καταφτάσει στην Λάρισα με στόχο να αντιστρέψει την κακή εικόνα της ομάδας.

Ο Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός στο χθεσινό ντεμπούτο του, αγωνίστηκε για περίπου 15λεπτά (μαζί με τις καθυστερήσεις) μπαίνοντας ως αλλαγή όταν η ομάδα του έχανε ήδη με 1-0. Χωρίς να έχει πολλές προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες, ο Μπαργκάν δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του μεσοεπιθετικά, με την ομάδα του να δέχεται και δεύτερο γκολ στο τέλος.

 

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς (87′ Νάτσος), Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Μπουσουλάτζιτς, Μάντσον, Βασιλακάκης (78′ Μούγιακιτς), Ουγκράι, Μπρούνο, Κουλούρης (83′ Κωτσόπουλος)

AΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Αμντάλα (46′ Λεοζίνιο), Χούμπτσεφ, Φατιόν, Κόεφ (46′ Πίτι), Κούνιτς (80′ Μπαργκάν), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς

Share it