Search

Επιστροφή στην “κανονικότητα” για τον Ορφέα Ξάνθης που νίκησε τη Βιστωνίδα

Με εμφατικό τρόπο εξασφάλισε την πρόκριση του ως πρώτος του 4ου ομίλου ο Ορφέας Ξάνθης, που μετά την γκέλα με το Δροσερό την Τετάρτη, έβγαλε αντίδραση και κέρδισε με 5-1 την νεανική ομάδα της Βιστωνίδας.

Οι παίκτες του Μπάμπη  Χατζημεστή μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 8′ άνοιξαν το σκορ με τον Χασάνογλου, ενώ στο 16′ ο Μαυρόπουλος μετά απο ασίστ του Χαλίλ Ιμπράμ έκανε το 2-0.  Στο 28ο λεπτό ο Ορφέας έκανε το 3-0 με τον Τορομανίδη, ενώ μέσα στο επόμενο πεντάλεπτο διεύρυνε το σκορ σε 4-0 με τον Ξαντινίδη στο 32ο λεπτό ο οποίος επωφελήθηκε από λάθος του τερματοφύλακα της Βιστωνίδας.

Η ομάδα του Νίκου Ανθόπουλου το μόνο που κατάφερε  ήταν να πετύχει το μοναδικό της τέρμα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στο 35ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τουρατζίδη.  Και οι 2 προπονητές έκαναν αλλαγές στο ημίχρονο με το σκορ να είναι στο 4-1 και το ματς ουσιαστικά να έχει κριθεί. Το δεύτερο μέρος δεν επιφύλασσε τις ίδιες συγκινήσεις όπως το πρώτο παρά μόνο το πέμπτο γκολ του Ορφέα στο 84ο λεπτό με τον Βασίλη  Καραγκιόζη  που διαμόρφωσε και το τελικό 5-1 για τον Ορφέα.

Πλέον η ομάδα του Ορφέα στρέφει εξ’ ολοκλήρου την προσοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αετό Ορφανού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ η ομάδα της Βιστωνίδας που έμεινε εκτός Κυπέλλου στρέφει πλέον όλη της την προσοχή στον πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Διαιτητές του αγώνα ήταν ο Τάσος Σουρουτζίδης με τους βοηθούς τους Διαμαντόπουλο και Λιάρου

ΟΡΦΕΑΣ  ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Μακράκης, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Τορομανίδης, Μαυρόπουλος, Ξαντινίδης, Ζιγκολάρη(46′ Χακή Τζαμπάζ), Μπουνταγκίδης(78′ Τσιτάκ), Χατζηπαπάς(46′ Καραγκιόζης Β.), Χαλιλ Ιμπράμ(46′ Καραγιόζης Γ.)

ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ: Μανιάς, Τζεβελέκης Ζαχ.(46′ Τοπούζογλου), Μεμέτ Φουρκάν, Ταίρης, Δρακίδης, Μαμαλιγκάτζης, Καραμανάβης, Γκαμπράνης(68′ Ζώτος), Μουστάκης(70′ Ευθυμιάδης), Τουρατζίδης, Τζεβελέκης Φ.(70′ Τονικίδης)

Επιμέλεια: Βάγιος Κωστόπουλος

Share it