Search

Σοκ στην ΕΠΣ Θράκης με τον χαμό του Νίκου Ντοσίδη! Αναβάλονται όλα τα παιχνίδια του σαββατοκύριακου

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του χαμού του Νίκου Ντοσίδη, στα γραφεία της ΕΠΣ Θράκης με άπαντες να παγώνουν στο άκουσμα της πολύ άσχημης αυτής είδησης.

Πάντως στην Ένωση κινήθηκαν αστραπιαία και πέρα απο την έκδοση συλλυπητήριας ανακοίνωσης: ” Ο Πρόεδρος , το ΔΣ η Επιτροπή Διαιτησίας και το προσωπικό της ένωσης εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Τάσου Ντοσίδη για τον απροσδόκητο θάνατο του αγαπημένου τους γιου Νίκου. Καλό Παράδεισο Νίκο.”

Προχώρησαν και στην απόφαση της αναβολής όλων των παιχνιδιών του σαββατοκύριακου ως ένδειξη πένθους: “Σε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της ένωσης με την επιτροπή διαιτησίας ,αποφάσισαν την αναβολή όλων των αγωνιστικών εκδηλώσεων του ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 22-23/9/2018 ως ένδειξη πένθους για τον αδόκητο θάνατο του αγαπητού Νίκου Ντοσίδη διαιτητή της ένωσης..”

Ο Κομοτηναίος ρέφερι Νίκος Ντοσίδης στις αρχές του μήνα ενώ έτρεχε για τα τεστ αισθάνθηκε ξαφνικά εξάντληση και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κατέρρευσε στο έδαφος. Άμεσα οδηγήθηκε σε νοσοκομείο οπού νοσηλεύτηκε όλες αυτές της ημέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με τον μόλις 21ετών Θρακιώτη ρέφερι 11ημέρες αργότερα να αφήνει την τελευταία του πνοή γεμίζοντας πόνο και θλίψη τους δικούς του ανθρώπους, όλη την Κομοτηνή, αλλά φυσικά και όλο τον κόσμο της διαιτησίας και του Θρακιώτικου ποδοσφαίρου.

Σύσσωμη η δημοσιογραφική ομάδα του Sportsaddict εκφράζει την θλίψη της για τον χαμό του Νίκου Ντοσίδη. Τα θερμά και  ειλικρινά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τον πατέρα του Τάσο Ντοσίδη. Καλό Παράδεισο Νίκο.

Share it