Search

Κράτησε το Χ ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League!

Ισόπαλος με 0-0 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός με την Ρεάλ Μπέτις στο στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League!

Οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να ελέγξουν πλήρως το παιχνίδι κόντρα στην ταχύτητα και πολύ επικίνδυνη επιθετικά Μπέτις, έχοντας μέτρια αγωνιστική εικόνα στο πρώτο μέρος και αντέχοντας στην πίεση των Ισπανών στο δεύτερο, με τους Βερδιμπλάνκος να αγωνίζονται με παίκτη παραπάνω στο τελευταίο εικοσάλεπτο.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πιέσει από νωρίς ψηλά την όχι και τόσο αξιόπιστη άμυνα της Μπέτις, η οποία ωστόσο προσπάθησε να βρει ρήγματα από τον άξονα, όπως ήταν λογικό και από το 3-4-3. Ο Πέδρο Μάρτινς τράβηξε εκτός αγωνιστικού χώρου τον Μπουχαλάκη στο 35′, που έπαιζε από νωρίς με κάρτα, ενώ στο 41′ Ποντένσε και Χασάν δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, στην πρώτη μεγάλη φάση του Θρύλου.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Φετφατζίδης προτίμησε να τελειώσει μόνος του την φάση και δεν πάσαρε δίπλα του στον Χασάν, με τους ερυθρόλευκους να χάνουν έτσι άλλη μια κλασσική ευκαιρία, την ώρα που τα μπακ του πραγματοποιούσαν για άλλο ένα παιχνίδι εξαιρετική εμφάνιση, με τον Ομάρ να μιμείται τον Τσιμίκα και να κόβει του Ισπανούς επιθετικούς πριν γίνουν επικίνδυνοι. Πολύ καλή εμφάνιση για άλλο ένα παιχνίδι και από τον Γιαννιώτη που κράτησε το μηδέν στο 61′ μετά το λάθος του Βούκοβιτς.

Στο 72′ ο Τσιμίκας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, ο κόσμος του Ολυμπιακού μπήκε ακόμα περισσότερο στην εξίσωση του παιχνιδιού, βοηθώντας του παίκτες του να κρατήσουν την ισοπαλία μέχρι τέλους, σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει! Τελικό αποτέλεσμα 0-0, με την επόμενη αποστολή του Ολυμπιακύ να είναι προγραμματισμένη για τις 4 Οκτωβρίου στο Σαν Σίρο κόντρα στην Μίλαν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φετφατζίδης (71′ Χριστοδουλόπουλος), Ποντένσε (80′ Τοροσίδης), Φορτούνης, Χάσαν.

ΜΠΕΤΙΣ (Σετιέν): Ρόμπλες, Μαντί, Χάβι Γκαρσία, Σίδνεϊ, Γκουαρδάδο, Μπαραγκάν, Λο Σέλσο (83′ Ινούι), Σέρχιο Λεόν (72′ Κανάλες), Τέγιο, Χοακίν (80′ Σανάμπρια), Λορέν Μορόν.

Photo Credit: eurokinissi

Share it