Search

Εφτά ακόμα προσθήκες στην Δόξα Προσκυνητών!

Εφτά ακόμη μεταγραφές πραγματοποίησε η Δόξα Προσκυνητών που ετοιμάζεται για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Πουρλιάκας θα έχει πλέον στην διάθεσή του του Αχμέτ Ονούρ που πέρυσι αγωνίζονταν στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Πέτρο Τροκάνα, που τελικά δεν παρέμεινε στον Ορφέα Ξυλαγανής, Δημήτρη Τριαντόπουλο, που κατάγεται από την Αθήνα και πέρυσι φορούσε την φανέλα του Άρη Καλαμακίου και Ζαφείρη Κούκο, που πέρυσι αγωνίζονταν στην Νέα Δόξα Υφαντών και επιστρέφει στην παλιά του ομάδα.

Επίσης τα χρώματα της Δόξας θα φορούν φέτος ο Πέτρος Σωμαράκης, που επίσης επιστρέφει έπειτα από δύο σεζόν στους Προσκυνητές, ο Γιάννης Κολάτσος που ακολούθησε τον Κούσανδα από την Μεσσούνη στην Δόξα και ο Χαράλαμπος Λουκίσσας που πέρυσι ανήκε στο ρόστερ του ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Τέλος να σημειώσουμε πως Πατούλιας και Γκαρνάκης παρέμειναν από το περσινό ρόστερ της Δόξας Προσκυνητών, με τον δεύτερο μάλιστα να υπολογίζεται από τον Γιάννη Πουρλιάκα και για το ματς του Σαββάτου με την Βιστωνίδα Κοπτερού.

Share it