Search

Βελτιώνονται τα γήπεδα τένις στο Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής!

Εργασίες βελτίωσης πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες στα γήπεδα τένις που υπάρχουν εντός του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής. Όπως πληροφορούμαστε πρόκειται για μία συναπόφαση των διοικητικών συμβουλίων του Πανθρακικού Ομίλου Αντισφαίρισης Κομοτηνής και του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής, προκειμένου να γίνει ένα “λίφτινγκ”, ώστε τα γήπεδα να είναι πιο λειτουργικά, γιατί αλλιώς δεν είναι εύκολο ο σύλλογος της Κομοτηνής να προσελκύσει σημαντικές διοργανώσεις και αγώνες εθνικών κατηγοριών στην Κομοτηνή.

Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν χαθεί τέτοιες οργανώσεις, λόγω κακών υποδομών, όπως μαθαίνουμε σε επικοινωνία μας με ανθρώπους του συλλόγου.

Όπως αναφέρει και ο Διονύσης Βοργιάς στο ρεπορτάζ του στον Χρόνο, οι εργασίες είναι απλές, δηλαδή αφορούν στην αφαίρεση του συνθετικού χλοοτάπητα, στον καθαρισμό και στο πέρασμα χρώματος ώστε να αναδειχθούν λίγο περισσότερο και εμφανισιακά τα γήπεδα. Οι εργασίες πραγματοποιούνται με την βοήθεια της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Κομοτηνής και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που συνετέλεσαν ώστε να απομακρυνθεί ο πλαστικός χλοοτάπητας και να καθαριστεί με νερό ο χώρος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι εργασίες δεν αναμένεται να διαρκέσουν μεγάλο χρονικό διάστημα, άρα το πιθανότερο είναι να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ασάφεια αναφορικά με
το κονδύλι 55.000 ευρώ

Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια έχει εγκριθεί ένα κονδύλι της τάξης των 55.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, το οποίο όμως δεν έχει εκταμιευτεί ακόμη, αν και θα μπορούσε να αναβαθμίσει σημαντικά τα γήπεδα τένις στο Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής.

Share it