Search

Οριστικά 3+1 ομάδες θα υποβιβαστούν απο την Super League! Απορρίφθηκε η προσφυγή στο Διαιτητικό

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή της Super League κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και έτσι θα ισχύσει το καθεστώς του απευθείας υποβιβασμού τριών ομάδων ενώ ο τέταρτος απο το τέλος της Super League θα αντιμετωπίσει σε αγώνα μπαράζ τον δεύτερο της Football League

Θυμίζουμε πως η προσφυγή της Λίγκας έγινε καθότι ζητούσε υποβιβασμό τριών ομάδων και ανόδου μόνο μιας απο την μικρότερη κατηγορία, κάτι για το οποίο υπήρξε ρήξη με την  Football League και την ΕΠΟ να αποφασίζει να πάει με την γραμμή της Β’ Εθνικής και έτσι να γίνει μπαράζ του 13ου της Super League με τον 2ο της Football League για ένα έξτρα εισιτήριο είτε παραμονής είτε ανόδου.

Μένει να διαπιστωθεί το ποια θα είναι η επόμενη αντίδραση από την Διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος. Στην παρούσα φάση περιμένει το σκεπτικό της απόφασης για να δει εάν έχει κάποιο νομικό… πάτημα για επόμενη ενέργεια.

Η επίσημη ενημέρωση από το αρμόδιο Όργανο της ΕΠΟ όπως αναρτήθηκε στις 18.49:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου απέρριψε κατά πλειοψηφία την από 25.8.2018 προσφυγή της Super League κατά της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Share it