Search

Οι δηλώσεις των προπονητών μετά το ματς της Δόξα Δόξας με την ΑΕ Διδυμοτείχου για το Κύπελλο!

Μετά την λήξη του ματς Κυπέλλου ανάμεσα στην Δόξα Δόξας και ΑΕ Διδυμοτείχου, οι δύο προπονητές μίλησαν για το πως είδαν οι ίδιοι το παιχνίδι και σχολίασαν την εικόνα του ματς.

Ο προπονητής της Δόξας Χάρης Τασιούδης τόνισε:

«Κατ’ αρχάς πρέπει να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το πολύ καλό παιχνίδι που είδαμε σήμερα. Εγώ, δυστυχώς δεν είμαι ευχαριστημένος από το σκόρ γιατί αν πούμε τα πράγματα με το όνομα τους ήμασταν πολύ καλύτεροι από την ομάδα της ΑΕΔ. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, και στο πρώτο ημίχρονο δυστυχώς με ένα λάθος της άμυνας βγήκε τετ α τετ ο αντίπαλος επιθετικός και έβαλε το γκολ. Από εκεί και πέρα είχαμε τουλάχιστον τέσσερις κλασικές ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα τέρμα. Είμαστε μια νέα ομάδα, προσπαθούμε να βρεθούμε τώρα, βάλαμε ένα υπέροχο γκόλ. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα μου και κατά δεύτερον στην ομάδα του Διδυμοτείχου που πραγματικά παίξανε πάρα πολύ καλά».

Με τη σειρά του ο κόουτς της ΑΕΔ Χρήστος Μαυράκης είπε:

«Βρισκόμαστε ακόμα στην μέση της προετοιμασίας, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, η ομάδα είναι αρκετά κουρασμένη γιατί κάθε μέρα έχουμε προπόνηση και η χθεσινή μας προπόνηση περιείχε μέρος της προετοιμασίας. Βέβαια αυτό δεν είναι δικαιολογία, δεν μπήκαμε αρκετά καλά. Η ομάδα της Δόξας είχε περισσότερο πάθος στο παιχνίδι. Το μόνο που κρατάμε είναι ότι περάσαμε στο κύπελλο και από εκεί και πέρα είμαστε μια νεανική ομάδα, της οποίας οι περισσότεροι παίκτες πέρυσι έπαιζαν στο Β τοπικό, ανεβήκανε στην μεγάλη ομάδα και προσπαθούμε βήμα βήμα να κάνουμε κάτι καλό. Πιστεύω ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε πιο έτοιμοι και με τις απουσίες και την προσθήκη ακόμη ενός παίκτη θα είμαστε ακόμα καλύτεροι μεσοεπιθετικά».

Share it