Search

Μεταγραφική έκπληξη με Ιορδάνογλου απο τον ΓΑΣ Κομοτηνή!

Τον ταλαντούχο play maker Στράτο Ιορδάνογλου απέκτησε η ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνή, που κατάφερε να κάνει δικό της τον 21 ετών και με ύψος 1,87  point guard που πέρσι αγωνιζόταν στην Β’ Εθνική με την φανέλα της Ασπίδας Ξάνθης.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιορδάνογλου το καλοκαίρι έμοιαζε πιθανό να μετακινηθεί στο Παγκράτι, όμως η ομάδα του Νεοκλή Λεμονίδη εκμεταλλευόμενη και το γεγονός της παρουσίας του στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής οπού σπουδάζει, τον έπεισαν να φορέσει την φανέλα του ιστορικού ΓΑΣ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα ξεκίνησε με την ομάδα της Προοδευτικής και το 2011 έως το 2016 αγωνίστηκε στον Ίκαρο Καλλιθέας. Ως παίδας με την ομάδα του Ικάρου κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, όπου και αναδείχθηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας. Ως έφηβος κατέκτησε τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων (2015), ενώ συγχρόνως αγωνιζόταν στο Νότιο όμιλο της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Επίσης συμμετείχε σε δυο Πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα.Την περίοδο 2016-17 αγωνίστηκε με τη ΧΑΝΘ στο Βόρειο όμιλο στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας και πέρσι μεταγράφηκε στην Ασπίδα Ξάνθης για να βοηθήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Β εθνικής αλλά ένας τραυματισμός τον κράτησε εκτός γηπέδων.

Ο Στράτος είναι φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και από φέτος μέλος της οικογένειας του ΓΑΣ Κομοτηνή. Τον καλωσορίζουμε στο σύλλογό μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία

Share it