Search

Ισόπαλοι και στο δεύτερο φιλικό τους Πανθρακικός και Εθνικός Αλεξανδρούπολης!

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ΑΠΣ Πανθρακικός και Εθνικός Αλεξανδρούπολης!

Αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων μετά και από εκείνο στην πρωτεύουσα του Έβρου, που έληξε μάλιστα με το ίδιο σκορ. Οι πράσινοι παρουσίασαν μια ικανοποιητική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, παίζοντας ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, κάτι που μετουσιώθηκε και με το 1-0 του Γρίβα στο 35′.

Ο Εθνικός από την άλλη στην δεύτερη επίσκεψή του στο ΔΑΚ μέσα σε λίγες μέρες, κατάφερε αρχικά να ισοφαρίσει πριν την ανάπαυλα με τον Πατσιώρα, ενώ στο δεύτερο μέρος, όταν και άρχισε να επέρχεται η κόπωση στους γηπεδούχους, ανέβασε την απόδοσή του, πιέζοντας περισσότερο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει το δεύτερο τέρμα που έψαχνε.

Αυτό ήταν το τελευταίο ματς προετοιμασίας για τον ΑΠΣ Πανθρακικό, που την Κυριακή ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του για το Κύπελλο ΕΠΣ Θράκης, ενώ για τον Εθνικό ήταν άλλο ένα ματς στο οποίο έδειξε πολλά θετικά στοιχεία, ενόψει της συνέχειας και της αρχής στην Γ’ Εθνική!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΣ Πανθρακικος: Μπόσκος, Τσορτανίδης, Τσαγκαλίδης, Ζήκος, Μέριτς, Βελή Μεμέτ Χακάν, Γιάζος, Θωμάς, Δερμιτζάκης, Μουρατίδης, Γρίβας.

Αγωνίστηκαν και οι: Παγκοζίδης, Γρηγοριάδης, Ξενάκης, Καραγιαννίδης, Πασσάς,

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Βογιατζής, Δουρουγιδένης, Λίτσιος, Πεταλωτής, Γκαβανόζης, Κούπας, Γκαϊδατζής, Καρακασίδης, Δεδελούδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Τσαχιρίδης, Σωτηράκης, Γεωργαντζόπουλος, Μπινόπουλος, Μαρασλής, Γιακομπίδης, Σιδηρόπουλος, Μαλτέζος.

Share it