Search

Η Ελλάδα της ευκαιρίες η Ουγγαρία τη νίκη! Τζάμπα ήττα για την Εθνική

Την ήττα με 2-1 γνώρισε στην Ουγγαρία η Εθνική μας ομάδας, για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League, έχοντας την πρώτη της βαθμολογική απώλεια λίγες ημέρες μετά το «διπλό» στην Εσθονία στην πρεμιέρα και έχασε… έδαφος στην προσπάθεια για κάτι καλό από τη νεοσύστατη διοργάνωση.

Ο Ρόλαντ Σάλαι άνοιξε το σκορ στο 15’ και ο Κώστας Μανωλάς ισοφάρισε με κεφαλιά στο 18’, αλλά ο Κλάινχαϊσλερ με βολίδα έγραψε το 2-1 στο 43ο λεπτό.

Παρά τις πολλές ευκαιρίες που είχε η Εθνική μας δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία των Ούγγρων, με το τελικό σφύριγμα να βρίσκει τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν καθώς με αυτή τη νίκη αναπτέρωσαν τις ελπίδες του, και την Εθνική μας να αποχωρεί απο το γήπεδο απογοητευμένη για την μέτρια εικόνα της και τον Σκίμπε προβληματισμένο για την παρουσία ορισμένων παικτών του.

Ουγγαρία (Μάρκο Ρόσι): Γκουλάσι, Φιόλα, Καντάρ, Λανγκ, Μπέσε, Νάγκι, Κόβακς (81’ Πάτκαι), Κλάινχαϊσλερ, Σαλάι, Βάργκα (62’ Λόβρενκσικς), Άνταμ Σαλάι (69’ Έπελ)

Ελλάδα (Μίκαελ Σκίμπε): Μπάρκας, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς (52’ Μάριος Οικονόμου), Τζαβέλλας (46’ Λυκογιάννης), Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Πέλκας, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Τάσος Δώνης (46’ Μήτρογλου).

Share it