Search

Στην εντατική εσπευσμένα ο Θρακιώτης διαιτητής Νίκος Ντοσίδης! Διεκόπησαν τα αγωνιστικά τεστ της Γ’ Εθνικής

Σοκ έχει προκαλέσει στην Θρακιώτικη διαιτησία η είδηση πως κατά την διάρκεια των αγωνιστικών τεστ της Γ’ Εθνικής που γίνονται στην Αθήνα, ο Κομοτηναίος ρέφερι Νίκος Ντοσίδης ενώ έτρεχε για τα τεστ αισθάνθηκε ξαφνικά εξάντληση και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κατέρρευσε στο έδαφος.

Άμεσα οδηγήθηκε σε νοσοκομείο και αυτή την ώρα νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο Ντοσίδης υποβάλλεται σε εξετάσεις και οι γιατροί προσπαθούν να διαπιστώσουν τους λόγους της κατάρρευσις του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τις τελευταίες ημέρες είχε μία ίωση που μπορεί να έπαιξε τον ρόλο της.
Δικοί του άνθρωποι αλλά και μέλη της ΚΕΔ βρίσκονται στο πλευρό του και αναμένουν καλά νέα για την υγεία του νεαρού ρέφερι.

Να τονιστεί ότι οι διαιτητές περνούν από καρδιολογικές εξετάσεις και υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση ότι μπορούν να συμμετάσχουν στα αγωνιστικά τεστ. Με την ευχή να πάνε όλα καλά με τον διαιτητή από την Ένωση Θράκης, με την κατάστασή του πάντως να θεωρείται πολύ κρίσιμη. Μάλιστα, ευτυχώς και είχε προβλεφθεί από την ΕΠΟ, ώστε να υπάρχει κινητή μονάδα στο χώρο που διεξάγονταν τα τεστ, διότι σε άλλη περίπτωση θα μπορούσε να επέλθει το μοιραίο εκείνη την στιγμή.

Στον κόσμο της διαιτησίας επικρατεί σοκ ενώ δεν ήταν δυνατόν να γίνουν σεμινάρια των υποψηφίων της Γ’ Εθνικής, τα οποία αναβλήθηκαν όπως ενημέρωση η ΕΠΟ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται η διακοπή του Σεμιναρίου των Επίδοξων Διαιτητών Γ’ Κατηγορίας, λόγω της κρίσιμης κατάστασης του Διαιτητή Ντοσίδη Νικόλαου (ΕΠΣ Θράκης), ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο στις αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών που διεξήχθησαν στο ΟΑΚΑ χθες το πρωί.

Με κυρίαρχη αξία πως η ανθρώπινη ζωή βρίσκεται πάνω και πριν απ΄ όλα, η διακοπή κρίθηκε ομόφωνα επιβεβλημένη από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, καθώς αυτό που προέχει τώρα είναι η αποκατάσταση της υγείας του κ. Ντοσίδη, την πορεία της οποίας παρακολουθούμε με αγωνία.

Αναφορικά με το Σεμινάριο που διεκόπη θα επαναπροσδιοριστεί εκ νέου η ημερομηνία και ο τόπος τέλεσης της ολοκλήρωσής του.

Share it