Search

Έφυγε με το διπλό ο Εθνικός από την Κομοτηνή στο δυνατό φιλικό με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου! (+pics)

Με το διπλό έφυγε από το ΔΑΚ Κομοτηνής ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο δυνατό φιλικό με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, επικρατώντας με 2-4!

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον ΠΑΟΚ, παίρνοντας από νωρίς το προβάδισμα. Το Κόσμιο στην συνέχεια, προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του, διατηρώντας την κατοχή της μπάλας, η οποία ωστόσο δεν έχει ουσία αφού, οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν χώρους και κενά, στην πολύ καλά οργανωμένη ανασταλτική λειτουργία των Εβριτών!

Το Κόσμιο φάνηκε απειλητικό κυρίως από τις δύο πτέρυγες, όπου προσπαθούσε να βρει ρήγματα, ενώ ο Εθνικός ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις από τις οποίες προήλθαν τα δύο πρώτα τέρματα του, αλλά και υπομονετικός με την μπάλα κάτω, έχοντας καλή κυκλοφορία. Ωστόσο το ψηλό παιχνίδι, φαίνεται να ταιριάζει περισσότερο στο σύνολο του Σάββα Αϊβάζη, αφού και σήμερα κατάφερε να βρει δύο φορές την λύση, μέσα από στημένες φάσεις.

Συμπερασματικά αμφότερες οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους στο ματς, η κάθε μια φάνηκε να υπερτερεί σε διαφορετικούς τομείς, όμως στο δεδομένο χρονικό σημείο, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης φάνηκε πιο έτοιμη αγωνιστικά και δίκαια κέρδισε την νίκη στο σημερινό ματς, που προφανώς δεν έχει και ιδιαίτερο αντίκτυπο.

Στα καθαρά αγωνιστικά οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 5′, όταν ξεδιπλώθηκαν ωραία στην αντεπίθεση, ο Καρακασίδης με ωραία κάθετη μπαλιά από την δεξιά μεριά της επίθεσης βρήκε τον Γκαϊδατζή, που πλάσαρε εύστοχα για το 0-1. Στο 35′ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Εθνικού και την κεφαλιά του Χατζητουλούση στο δοκάρι, ο Τζατζανάς ήταν αυτός που ισοφάρισε σε 1-1, ενώ έξι λεπτά αργότερα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Στοΐνοβιτς, ο Κυριακόπουλος έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ Κοσμίου!

Ο Εθνικός αντέδρασε άμεσα, με τον Καρακασίδη να πραγματοποιεί μια πολύ καλή ενέργεια και με ωραίο σουτ να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 42′. Στο 64′ μετά από ομαδικό συνδυασμό, ο Γκαϊδατζής έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας κάνοντας το 2-3, ενώ στο 76′ ο Πατσιώρας από το σημείο του πέναλτι έγραψε το τελικό 2-4.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χούσκογλου, που είχε για βοηθούς τον Δημητριάδη και την Ευγενίδου.

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ Κοσμίου: Κεχαγιάς, Τριαντός, Τζατζανάς, Ζάγγουλος, Μουζασβίλι, Χατζητουλούσης, Κυριακόπουλος, Νάνος, Μαυράκης, Στοΐνοβιτς, Ρουμπιές.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Μπινόπουλος, Μαλτέζος, Λύρατζης, Λίτσιος, Πεταλωτής, Πατσιώρας, Σιδηρόπουλος, Δεδελούδης, Γκαϊδατζής, Καρακασίδης, Μαρασλής.

Share it