Search

Δυο χρόνια SportsAddict.gr: Σβήνουμε τα κεράκια μας, με όλους εσάς που μας έχετε στείλει στην κορυφή!

Ήταν μία μέρα, σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια… Δεν θα κοινοτοπήσουμε λέγοντας σαν τη σημερινή, γιατί έχουν αλλάξει πολλά, πάρα πολλά από τότε. Ήταν 7 του Σετπέμβρη του 2016, όταν ο Νεκτάριος, ο Σταύρος, ο Κοσμάς και ο Βλαδίμηρος, “ανέβαζαν”  την ιδέα τους στον χαώδη κόσμο του διαδικτύου, και το SportsAddict.gr, “άνοιγε”  τα μάτια του σ’ εκείνον τον κόσμο για πρώτη φορά.

Βδομάδες προετοιμασίας μετουσιώνονταν σε κάτι απτό, χειροπιαστό, όπου βασικός άξονας ήταν ο αθλητισμός και ακόμη μία βασική “σταθερά”  η Θράκη με “ολίγη”  από Ανατολική Μακεδονία. Οτιδήποτε εκτεινόταν στο ευρύ φάσμα του αθλητισμού στη Θράκη, αποτέλεσε και αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για όλους στο SportsAddict.gr.

Όλα τα αθλήματα και οι πρωταγωνιστές τους (αθλητές, προπονητές) βρήκαν τη θέση που τους αναλογούσε στο SportsAddict.gr (ή τουλάχιστον αυτός είναι ο στόχος μας, ακόμη και αν δεν τον πετυχαίνουμε για ορισμένους) , χωρίς ιεραρχήσεις και ταξινομήσεις βάσει “σημαντικότητας”  ή “ασημαντότητας”  κάποιου σπορ, όσο δημοφιλές ή λιγότερες δημοφιλές και αν είναι η θεωρείται. Όλα τα αθλήματα βρήκαν και έχουν τον χώρο τους στο SA.

Μόνος γνώμονας και αρχή μας, η άμεση και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στη Θράκη, το ρεπορτάζ και η διασταύρωση της πληροφορίας, καθώς και η ανάδειξη και αθλημάτων που βρίσκονταν, για τον έναν ή τον άλλο λόγο, στο “παρασκήνιο”. Όλα τα παραπάνω, εντός ενός νέου περιβάλλοντος, όπου δεσπόζει η αλήθεια και η εγκυρότητα, και όπου ο “κιτρινισμός”  και άλλες παθογένειες του σιναφιού μας, είναι εξόριστοι….

Μέσα σ’ αυτά τα δύο χρόνια “ψηλώσαμε” αρκετά. Αναπτυχθήκαμε, χάρη σε σας, το αναγνωστικό κοινό, που μας επιβραβεύετε με την προτίμηση σας. Μία προτίμηση, που αποτελεί “αναγνώριση” του τρόπου λειτουργίας του SportsAddict.gr, των ειλικρινών προθέσεων και  φυσικά των πράξεων.

Εσείς λοιπόν, το αναγνωστικό κοινό, “εκτοξεύσατε”  σε μόλις μία διετία το SportsAddict.gr στην κορυφή, με κριτήριο την αναγνωσιμότητα, μεταξύ των αθλητικών sites της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και μέσα στην “δεκάδα”των sites αναξερτήτου θεματικής!

Μιλώντας με αθλητική ορολογία, όπως αρμόζει στο “χώρο”, ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει”, καθώς και ούτε η συνταγή μιας επιτυχίας. Αυτά τα κλισέ, που έχουν μπόλικη δόση αλήθειας, αποτελούσαν σαφώς, κριτήριο για μας. Η φιλοσοφία, οι αρχές και οι προτεραιότητες του αγαπημένου σας πορτοκαλί μέσου δεν πρόκειται ν’ αλλάξουν…

Τα μόνο που θα κάνουμε, είναι να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες και απαιτήσεις, που εσείς οι αναγνώστες μας διαμορφώσατε. Συνθήκες που απαιτούν προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό και υλικοτεχνικό εκσυγχρονισμό, που θα μας επιτρέψει να κάνουμε το βήμα παραπάνω μαζί σας.

Με εσάς τους 577.866 μοναδικούς χρήστες που μας έχετε κλικάρει πάνω από 6.000.000  φορές αυτά τα δύο χρόνια!

Σας ευχαριστούμε!

 

 

Share it