Search

Αποχώρησε από τις διοργανώσεις της ΕΠΣ Έβρου η Νίψα!

Με μία κακή είδηση αρχίζει η σεζόν στην ΕΠΣ Έβρου, καθώς η ΠΑΕ Νίψας δήλωσε ότι δεν θα λάβει μέρος σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Την 1η Ιουλίου ο πρόεδρος της ΠΑΕΝ Χαράλαμπος Παντελίδης είχε αποχωρήσει από τη διοίκηση, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους το είχε πράξει και κάνοντας λόγο για άνισες μάχες (θυμηθείτε εδώ). Λίγες ημέρες μετά ο κ. Παντελίδης επέστρεψε στην προεδρία μέσω των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν στον σύλλογο στις 10/7 (θυμηθείτε εδώ). Μιλώντας μάλιστα στο SportsAddict.gr εξήγησε για ποιους λόγους επέστρεψε (θυμηθείτε εδώ).

Ένας από τους λόγους ήταν η υπόσχεση των υπόλοιπων μελών του ΔΣ ότι θα βοηθήσουν ενεργά τον ίδιο και την ομάδα, αλλά κάτι τέτοιο όπως τονίζει ο πρόεδρος της Νίψας δεν έγινε ποτέ, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να αποσύρει την ομάδα. Μάλιστα, έχει ήδη σταλεί έγγραφο αποχώρησης στην ΕΠΣ.

Το SportsAddict.gr επικοινώνησε με τον κ. Παντελίδη και του ζήτησε να πει δύο λόγια για την αποχώρηση αυτή:

«Σίγουρα δεν μπορεί να είναι κανείς χαρούμενος με την σημερινή εξέλιξη. Έγινε ότι ήταν δυνατόν η ομάδα να συνεχίζει να αγωνίζεται στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Έβρου. Κάποιοι που ήταν μέλη της περσινής ομάδας οδήγησαν την ομάδα στην σημερινή κατάσταση. Είναι μαύρη σελίδα για την ιστορία της Π.Α.Ε.Ν. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι και του χρόνου να είναι ξανά στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Έβρου. Προσωπικά θεωρώ ότι έχει κλείσει ο κύκλος μου στην ομάδα».

Με την αποχώρηση της Νίψας οι ομάδες της Α’ κατηγορίες είναι πλέον 11, πράγμα που σημαίνει ότι όπως και πέρυσι κάθε αγωνιστική όποια ομάδα βάσει προγράμματος θα έπαιζε με την ΠΑΕΝ, θα έχει ρεπό.

 

Share it