Search

Φιλικό διπλό για το Άβατο επί του Εθνικού στην Αλεξανδρούπολη

Τη νίκη με 3-0 κόντρα στον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη, πανηγύρισε σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» ο Άρης Αβάτου.

Οι Ξανθιώτες που βρίσκονται σε ρυθμούς Κυπέλλου Ελλάδας καθώς θα λάβουν μέρος στην Γ’ Φάση, ήταν σαφώς πιο έτοιμοι κόντρα σε έναν Εθνικό που έπαιξε με αρκετά νέα πρόσωπα, με τους Παπαράδη & Φλώρο να ξεκουράζουν τους περισσότερους παίκτες που αγωνίστηκαν στον τελικό Super Cup Έβρου με τις Φέρες.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τον Άρη να προηγείται με 2-0 χάρη σε γκολ του Κοσμά Γκέκα στο πρώτο τέταρτο, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε με πολύ ωραίο σουτ ο Πάρης Κοτόπουλος στο 80′.

Οι προπονητές των δύο ομάδων έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο μεταξύ τους παιχνίδι.

Συνθέσεις:

Εθνικός Αλεξ/πολης (Παπαράδης – Φλώρος): Αρβανίτης, Ιακωβίδης, Αμπράσης, Σωτηράκης, Πεταλωτής, Πατσιώρας, Γεωργαντζόπουλος, Κούπας, Κωλομέρος, Δεδελούδης, Γρεκίδης.

Στον πάγκο ήταν οι: Πετρίδης, Γκαβανόζης, Σιδηρόπουλος, Λιμπέρης, Μπαμπλής.

Άρης Αβάτου (Μαράντας): Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς, Κουτσούμπας, Μίλλερ, Δόντσος, Ζήνωνος, Λαζαρίδης, Σιχλοιμίρης, Σαρηγιαννίδης, Γκέκας.

Στον πάγκο ήταν οι: Κοτόπουλος, Εφεντόπουλος, Μελισσόπουλος, Ταχτσίδης, Μπουνταγκίδης, Μαλαδένης, Κιεζής.

Δείτε φωτογραφίες:

Share it