Search

Στο Κ.Γ Κομοτηνής θα στεγάζονται και φέτος ΓΑΣ, ΑΕΚ, Αίας και Δημοκρίτειο!

Η αγωνιστική χρόνια ξεκινάει οσονούπω και έτσι οι αθλητικοί σύλλογοι αναζητούν στέγη για τις προπονήσεις και τους αγώνες. Για τέσσερις αθλητικούς συλλόγους της πόλης η στέγη αυτή βρίσκεται στο κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής. Το δημοτικό συμβούλιο στη συνεδρίαση της 20ης Αυγούστου 2018 αποφάσισε ομόφωνα την δωρεάν παραχώρηση χρήσης του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου Κομοτηνής σε τέσσερις πολιτιστικούς – αθλητικούς Συλλόγους του Δήμου, για τη διεξαγωγή αγώνων πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης κλπ. περιόδου 2018-2019.

Όπως αναφέρει και η Δήμητρα Συμεωνίδου στο άρθρο της στον Χρόνο, με την απόφασή του αυτή το δημοτικό συμβούλιο ικανοποίησε τα αιτήματα τεσσάρων συλλόγων. Έτσι στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης ο αθλητικός σύλλογος Αίας Κομοτηνής θα κάνει τις προπονήσεις και εκεί θα γίνεται η διεξαγωγή αγώνων των τμημάτων καλαθοσφαίρισης Ανδρών, Γυναικών, Εφηβικό, Παίδων και Κορασίδων) στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Στο κλειστό γυμναστήριο θα γίνονται οι προπονήσεις και οι αγώνες των τμημάτων καλαθοσφαίρισης (ανδρών, εφήβων, παίδων) και πετοσφαίρισης ανδρών, γυναικών, παίδων, κορασίδων), της ΑΕ Κομοτηνής όπως και οι προπονήσεις στις αίθουσες πυγμαχίας και άρσης βαρών. Στον ίδιο χώρο θα γίνονται οι προπονήσεις και η διεξαγωγή των αγώνων καλαθοσφαίρισης για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 του συλλόγου Α.Σ. Δημοκρίτειο – Τμήμα Καλαθοσφαίρισης.

Τέλος ικανοποιήθηκε αίτηση του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Κομοτηνής «Γ.Α.Σ. Κομοτηνή», για δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του κλειστού γυμναστηρίου για προπονήσεις και διεξαγωγή αγώνων Καλαθοσφαίρισης της ανδρικής και γυναικείας ομάδας αλλά και των άλλων τμημάτων του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η διάρκεια της παραχώρησης της χρήσης του κλειστού γυμναστηρίου θα είναι μέχρι τη λήξη των αγώνων κυπέλλου και πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης, Πυγμαχίας, Άρσης Βαρών κλπ. της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Share it