Search

Ισόπαλο το φιλικό τεστ του Άρη Αβάτου στο Καλαμπάκι πριν τον γάμο Εφεντόπουλου!

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι του Άρη Αβάτου με την ΑΕ Καλαμπακίου στην έδρα της Δραμινής ομάδας, στον επαναληπτικό φιλικό αγώνα των δύο μετά το ματς στα Κιμμέρια που είχε βρει νικητές τους ξανθιώτες.

Στα του αγώνα όπως αναφέρει το 0 athleticdrama οι γηπεδούχοι μπήκαν ποιο επιθετικά στο πρώτο τέταρτο έχοντας δύο καλές στιγμές με Μαυροβασίλη και Στάικο, με την απάντηση των παικτών του Άρη να έρχεται στο 25′ με σουτ του Σιχλιμοίρη. Ενώ στο τελευταίο εικοσάλεπτο το ματς ήταν μοιρασμένο. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ξάνθης είχε αρκετές καλές στιγμές με κυριότερη τα σουτ των Μελισσόπουλου και Γκέκα που δεν βρήκαν στόχο, ενώ και οι γηπεδούχοι απείλησαν με σουτ των Μπόζη και Παυλίδη.

Αμέσως μετά το ματς η ομάδα της Ξάνθης επέστρεψε στην βάση της για να δώσει βροντερό παρών στην δεξίωση για τον γάμο του επιθετικού της ομάδας, Δημήτρη Εφεντόπουλου.  Διαιτητής την αναμέτρησης ο Σιαμάμης με βοηθούς τους Τσακίρη και Μπουλή. Επόμενο φιλικό τεστ για τον Άρη Αβάτου την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου στο Εθνικό στάδιο Αλεξανδρούπολης κόντρα στον Εθνικό.

ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ (Φ. Χατζηκυριάκου): Παγκάκης, Ντόβας, Σαββίδης, Βασιλειάδης, Παυλίδης, Στάικος, Λεονταρίδης, Κασαπίδης, Μαυροβασίλης, Θεοδοσιάδης, Κυσσίδης. Αγωνίστηκαν και οι:  Παναγιώτου, Μίτρε,Κωνσταντινίδης,Χατζησαββίδης,Χριστοδουλάκης, Μποζής και Ζωγράφου

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Γ. Μαραντάς): Αμουτζάκης, Καλογιάννης, Μπουνταγκίδης, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Βαφειάδης, Σιχλιμοίρης, Ζήνωνος, Κοτόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Λαζαρίδης. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Κόγιο, Κούτρας, Μελισσόπουλος Μ., Κριεζής, Κιομουρτζής, Μελισσόπουλος Ν., Δόντσος, Γκέκας, Βασιλειάδης.

Share it