Search

Γεμενετζής: «Φτιάχνουμε μία καινούρια ομάδα, χρειάζεται υπομονή και βοήθεια από όλους»

Στο μικρόφωνο του SportsAddict.gr μίλησε μετά την ολοκλήρωση του φιλικού με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη (θυμηθείτε τι έγινε στο παιχνίδι εδώ) ο προπονητής του Πανθρακικού Κώστας Γεμενετζής.

Ο κύριος Γεμενετζής έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο μόλις φιλικό της, τονίζοντας παράλληλα ότι χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη καθώς τα νέα πρόσωπα είναι πολλά.

Για το ματς, για την προετοιμασία του Πανθρακικού και για τον Εθνικό είπε:

«Πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τον Εθνικό για την φιλοξενία. Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Για μας ήταν το πρώτο φιλικό με έναν δυνατό αντίπαλο, σε καλό επίπεδο για να μπορέσουμε να δούμε που βρισκόμαστε. Είμαστε ακόμα στην αρχή και θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα ως ομάδα καθώς έχουν ενσωματωθεί και πολλά καινούρια παιδιά. Παρ’ όλα αυτά όμως έμεινα ευχαριστημένος και από τα δύο ημίχρονα.

Ο Εθνικός έδειξε καλά στοιχεία και εύχομαι να έχει μία καλή πορεία στη Γ’ Εθνική γιατί αξίζει να πρωταγωνιστεί και να βρίσκεται σε υψηλότερες κατηγορίες. Το ίδιο και εμείς. Ο Πανθρακικός λείπει από τις παραπάνω κατηγορίες. Ξεκινάμε μία νέα προσπάθεια, χρειάζεται υπομονή, βοήθεια από τον κόσμο και από διάφορους φορείς για να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. Στο αγωνιστικό κομμάτι στο πρώιμο σημείο προετοιμασίας που βρισκόμαστε τόσο τα τρεξίματα μας όσο και τακτικά είμαστε σε καλό επίπεδο».

Για τον φετινό στόχο και για τις μεταγραφικές κινήσεις σημείωσε:

«Στόχος μας είναι φτιάξουμε μία ομάδα με νέα παιδιά με όρεξη που θα αγαπήσουν αυτή τη φανέλα, να ξέρουν την ιστορία της, να είμαστε ανταγωνιστικοί και τρώγοντας έρχεται η όρεξη.

Στο κομμάτι των μεταγραφών ήρθαν 20 καινούρια παιδιά φέτος. Η ομάδα χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Αν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα θα μπορούσαμε να έχουμε και κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έκαναν τη διαφορά, αλλά αυτό δεν είναι δυνατό. Θα προχωρήσουμε με το υπάρχον ρόστερ συν 4 ακόμα ποδοσφαιριστές. Δύο που είναι τραυματίες από πέρυσι και δύο φοιτητές που θα ενσωματωθούν σε λίγες ημέρες. Αν προκύψει κάτι άλλο στην πορεία θα το εξετάσουμε».

Ρεπορτάζ: Γιάννης Μωραΐτης – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Share it