Search

Η καθυστέρηση καταρτισμών των ομίλων της Γ’ Εθνικής φέρνει σενάρια για αναβολή της πρεμιέρας!

Σε στάση αναμονής βρίσκονται όλες οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, μεταξύ αυτών και οι σύλλογοι της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αφού ακόμα δεν έχει γίνει ο καταρτισμός των ομίλων για να μάθουν τους αντιπάλους τους.

Η ΕΠΟ που συνεδρίασε την Παρασκευή, ανέβαλε για δεύτερη φορά τον καταρτισμό των ομίλων, έπειτα από τις αντιδράσεις που υπήρξαν και τα… σπουδαία αναμένονται για την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου που θα συνεδριάσει εκ νέου η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας προκειμένου να καταρτίσει τους ομίλους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, χωρίς βέβαια να αποκλειστεί το ενδεχόμενο και νέας αναβολής.

Η καθυστέρηση που έχει προκύψει, όπως αναφέρει το 12sports.gr πιθανότατα να επηρεάσει την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η πρεμιέρα είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, όμως έπειτα από τις συνεχόμενες αναβολές στον καταρτισμό των ομίλων, το πιθανότερο σενάριο θέλει την 1η αγωνιστική να γίνεται τουλάχιστον μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου.

Share it