Search

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρδα Καστανεών, έρχεται φιλικό με Σουφλί

Στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας μπήκε ο Άρδας, όπου ολοένα και μοντάρεται στα αγωνιστικά “θέλω” του προπονητή Παναγιώτη Μυλωνά.

Έχοντας μπει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και οι τερματοφύλακες, το “απουσιολόγιο” του τεχνικού τιμ αριθμεί πια τρεις απώλειες μόνο, αυτές των “φοιτητών”, Αλμπανίδη Τάσου και Τσόντζορα Θανάση, οι οποίοι επιστρέφουν την Παρασκευή και λογικά θα τεθούν αμέσως στην διάθεση του κ. Μυλωνά για το φιλικό του Σαββάτου με τον Έβρο Σουφλίου. Ο τρίτος που περιμένει ο προπονητής είναι ο “φαντάρος” Σταμάτης Τζιαφερίδης  ο οποίος κι αυτός την ερχόμενη εβδομάδα θα συμμετάσχει κανονικά στις δραστηριότητες της ομάδας.

Κανονικά στο πρόγραμμα του Άρδα επανήλθε ο Ορέστης Χατζηαγοραστού, μιας και τους προηγούμενους μήνες τον ταλαιπωρούσε ο τραυματισμός που αποκόμισε από την περσινή σεζόν, στον αχίλλειο τένοντα. Ατομικό συνεχίζει ο Σάκης Πετράς.

Το περασμένο Σάββατο οι Καστανιές υποδέχθηκαν τον Ακρίτα Ν. Βύσσας. Σ’αυτή την πρώτη φιλική αναμέτρηση ο Άρδας γνώρισε την ήττα με 3-4, χωρίς να πιάσει την επιθυμητή απόδοση, έχοντας όμως τις φάσεις και την κυκλοφορία.

Share it