Search

Φιλική νίκη του Ορφέα επί της Ασπίδας Ξάνθης! Τραυματισμός-σοκ για Κωτίδη

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Θόδωρο Τορομανίδη που πέτυχε χατ-τρικ αλλά και τον σοκαριστικό τραυματισμό του μέσου της Ασπίδας Μιχάλη Κωτίδη, διεξήχθη στην Λευκόπετρα το φιλικό του Ορφέα με την Ασπίδα Ξάνθης με νικητές του “κιτρινόμαυρους” με 4-1.

Το ματς κρίθηκε στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες στο πρώτο να έχουν τις στιγμές τους χωρίς όμως κάποιο τέρμα, στην επανάληψη ωστόσο το ματς σημαδεύτηκε απο τον πολύ άσχημο τραυματισμό του Μιχάλη Κωτίδη που πάτησε πολύ άσχημα το πόδι μετά απο άλμα, με τις εκτιμήσεις να  δείχνουν πως υπέστη κάταγμα περόνης και αναχώρησε άμεσα για το νοσοκομείο και απο εκεί για Θεσσαλονίκη οπού θα εξεταστεί πλήρως. Η φάση αυτή έγινε στο 60′ με την ομάδα της Ασπίδας που αγωνίστηκε με πάρα πολλές απουσίες και μόλις 4 παίκτες στον πάγκο να είναι εμφανώς επηρεασμένη στην συνέχεια.

Μετά το 65′ η ομάδα του Ορφέα όπως έχει κάνει και στα τρία προηγούμενα φιλικά της άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς και με τον Τορομανίδη να πετυχαίνει τρία τέρματα και τον Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού άλλο ένα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, με τον Γιάννη Χριστοφορίδη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

Για τον Ορφέα Ξάνθης ο Μπάμπης Χατζημεστής ξεκίνησε με τους: Ρούφο, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσα, Μακράκη, Χασάνογλου, Μαυρόπουλ, Τορομανίδη, Χίντ Ιμέρ, Ξαντινίδη, Πασχαλάκη, Καραγκιόζη Β. Ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι Χαλίλ Ιμπράμ Τανζου, Χατζηπαπάς, Αδαμαντίου, Χασανκήλ, Καλλίδης, Τσιτάκ, Ντιράρ

Για την Ασπίδα Ξάνθης ο Χρήστος Σαμαράς ξεκίνησε με τους: Χατζηγεωργίου, Νταμπανλή, Νικολούδη, Θεοφυλάκη, Κοντογιαννίδης, Κωτίδη, Δογανίδη, Χατζηπαρασκευά, Κατσή, Κυριαζίδη, Χριστοφορίδης. Ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Χιώτης, Δεμερτζής, Κούπας, Βαγιανός.

 

Share it