Search

Το ευχαριστώ και οι ευχές του Νίκου Κεχαγιά στο αντίο του στον αγαπημένο του ΑΟΞ!

Με έντονη συγκινησιακή φόρτιση αποχαιρέτησε την αγαπημένη του Ξάνθη ο Νίκος Κεχαγιάς που ανέλαβε και επίσημα Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Παίδων(θυμηθείτε ΕΔΩ) και απο Δευτέρα αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα στην Εθνική ομάδα.

Ο πρώην Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του ΑΟΞ με επιστολή του ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία που είχαν τους Χρήστο Πανόπουλο, Γιάννη Παπαδημητρίου και Περικλή Καλογιάννη ευχόμενος παράλληλα στον αγαπημένο του ΑΟΞ μόνο επιτυχίες

Η ευχαριστήρια επιστολή του Νίκου Κεχαγιά αναφέρει:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθη και ιδιαίτερα τον μεγαλομέτοχο κ. Χρήστο Πανόπουλο για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια από όποιο πόστο κι αν υπηρέτησα τον σύλλογο. Η ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθη αποτελεί ένα μεγάλο και ιδιαίτερο κομμάτι της επαγγελματικής μου καριέρας, τόσο της ποδοσφαιρικής όσο και της προπονητικής, και της εύχομαι να πετυχαίνει πάντα τους στόχους της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Παπαδημητρίου για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου όλο αυτό το διάστημα, τον κ. Περικλή Καλογιάννη για την άψογη συνεργασία που είχαμε κατά την θητεία μου στα τμήματα υποδομής και όλους όσους συνεργαστήκαμε αυτά τα χρόνια (διοικούντες-ποδοσφαιριστές-προπονητές).”

Share it