Search

Photos: Μοιρασιά στο φιλικό τεστ των Εφήβων της Ξάνθης με Βιστωνίδα!

Με την Βιστωνίδα να βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της μια και το Σάββατο ρίχνεται στην μάχη του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ξάνθης, και τους Έφηβους της Ξάνθης να ανεβάζουν συνεχώς ρυθμούς, το φιλικό των Πηγαδίων το απόγευμα της Τετάρτης(22/8) ήταν εκ προοιμίου ενδιαφέρον.

Το τελικό 1-1 σε ένα ματς με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν ικανοποίησε τον κόσμο που βρέθηκε στα Πηγάδια και παρακολούθησε το φιλικό, αφήνοντας μια γλυκόπικρη  γεύση στους δύο προπονητές που είδαν πολλά θετικά στοιχεία έχοντας όμως και θεματάκια που διαπίστωσαν πως θέλουν παραπάνω δουλειά.

Το σκορ άνοιξε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η Κ17 της Ξάνθης με ωραίο σουτ του Γκαρνέτα, με την ισοφάριση για τη νεανική Βιστωνίδα να έρχεται στο φινάλε του ματς με σκόρερ τον Μάριο Ευθυμιάδη. Με ενοχλήσεις αποχώρησε απο το ματς ο Άγγελος Τουρατζίδης της Βιστωνίδας, χωρίς πάντως να υπάρχει ανησυχία για το ματς του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στην Διομήδεια.

Για την Κ17 της Ξάνθης ο Κώστας Προδρομίτης ξεκίνησε με τους: Κοτσάκη, Μπάτζιο, Χασάνογλου, Ιγνατιάδη, Μανίσογλου, Κοντογιανίδη, Ισαακίδη, Αλή, Δημητριάδη, υπό δοκιμή, Κοτόπουλο. Ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Τσατάι, Μπερκάν, Ευθυμιάδης Ν., Καλαϊτζής, Βαφειάδης, Κωσταρέλλης, Μπαζοίδης, Τσιτσεκίδης, Ζιπίδης, Γκαρνέτας και Τσιπούρας.

Για την Βιστωνίδα ο Νίκος Ανθόπουλος ξεκίνησε με τους: Λαπαδώνη, Αραμπατζόγλου, Κοσμίδη, Πετρίδη, Φραγκούλη, Κυράπογλου, Καραμανάβη, Ζώτο, Ξενιτίδη, Τουρατζίδη, Μουστάκη. Ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Μανιάς, Τσεπνόγλου, Δρακίδης, Γκαμπράνης, Τονικίδης, Ευθυμιάδης Μ., Τζεβελέκης Φ., Μανιάς, Τζεβελέκης Ζ., Μαμαλίγκατζης Χρ. και Πιστικός

Share it