Search

Photos: Φιλική νίκη των Νέων της Ξάνθης κόντρα στην Ασπίδα Ξάνθης με χρήσιμα συμπεράσματα για τους προπονητές!

Ένα αρκετά ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης(22/8) στο αθλητικό κέντρο της ξανθιώτικης ΠΑΕ στα Πηγάδια, με την ομάδα Νέων του ΑΟΞ να κερδίζει με 3-1 την Ασπίδα Ξάνθης.

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή του αγώνα τον Δημήτρη Κακουλίδη που σημείωσε χατ-τρικ, σκοράροντας 27′ στο 43′ και στο 77′, έκανε την ανατροπή και έφτασε στη νίκη με τον προπονητή της ξανθιώτικης ομάδας να έχει αρκετά παράπονα απο τους παίκτες του.

Απο την άλλη παιχνίδι για αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα ήταν το ματς για την Ασπίδα, με τον Χρήστο Σαμαρά να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του απέναντι σε μια ομάδα που τρέχει πολύ. Η Ασπίδα μπήκε καλά στο ματς άνοιξε το σκορ με τον Γιάννη Χριστοφορίδη στο 10′ είχε τις στιγμές της μέχρι τα μισά του πρώτου μέρους και αντιστοίχως και του δευτέρου, με τον κόουτς της ξανθιώτικης ομάδας να κρατά αρκετά θετικά στοιχεία που κέντρισαν το ενδιαφέρον αλλά και αρνητικά τα οποία συνεχώς σημείωνε στους παίκτες του.

Επόμενο τεστ για την Ασπίδα αυτό του Σαββάτου με τον Ορφέα στην Λευκόπετρα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα κλειστούν και τα επόμενα τεστ της ομάδας Νέων του ΑΟΞ. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Κώστα Γκοντόλια και Σωκράτη Αγγελακόπουλο

Για την ομάδα Νέων του ΑΟΞ ο Κώστας Μπεδρελής ξεκίνησε με τους: Γκάρα, Γιανναράκη, Τενεκέ, Δήμο, Τριανταφύλλου, Τσάπαρη, Αγγελακόπουλο, Κακουλίδη, Τσιλιγγίρη, Γράβα, Παχούμη. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Φροσύνης, Γκατζόγιας, Λεωντσάκος, Κίπι, Σπυριδωνίδης, Ισμέτογλου και υπο δοκιμή.

Για την Ασπίδα Ξάνθης ο Χρήστος Σαμαράς ξεκίνησε με τους: Χατζηγεωργίου, Σαμαρά Ανδρ., Κοντογιαννίδη, Χιώτη, Θεοφυλάκη, Κωτίδη, Νταμπανλή, Μαλαδένη, Παπαδόπουλο, Ζώτο, Χριστοφορίδη. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Κασαμπαλής, Κυριαζίδης, Χατζηπαρασκευάς, Νικολούδης, Δογανίδης, Σάββογλου Ρ., Νεστορίδης, Κούπας, Σάββογλου Β. και Βαγιανός

Share it