Search

Έτοιμος να πυροδοτήσει “βόμβα” με Λαζαρίδη ο Απόλλων Παραλιμνίου!

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση ετοιμάζεται να προχωρήσει ο περσινός πρωταθλητής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Απόλλων Παραλιμνίου, που είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ξανθιώτη μεσοεπιθετικό Γιώργο Λαζαρίδη.

Όπως αναφέρει μάλιστα το arenafm, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο έμπειρος εξτρέμ θα φορά τα “κιτρινόμαυρα” του Απόλλωνα που κέρδισε την μάχη σε σχέση με τις άλλες ομάδες της κατηγορίας που ήρθαν σε επαφή με τον 26χρονο χαφ.

Ο Λαζαρίδης μετά την ΠΑΕ Ξάνθη έχει φορέσει την φανέλα των Αγροτικού Αστέρα, Απόλλων Καλαμαριάς, Νίκης Βόλου, Serres FC, Νέστου Χρυσούπολης, Πανθηρραϊκού και πέρσι οπού είχε πολύ καλή χρονιά στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής Βόλου.

Μάλιστα όπως πληροφορείται το SA ο Λαζαρίδης βρίσκεται ήδη στις Σέρρες οπού θα έχει την τελική συνάντηση  με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου Δημήτρη Κεραμάρη για να ολοκληρωθεί η σπουδαία κίνηση του Απόλλωνα που δείχνει πως και φέτος θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και γιατί όχι να πάρει αυτό που έχασε πέρσι στα μπαράζ, δηλαδή την άνοδο στην Football League

Share it