Search

Πρώτο φιλικό με θετικές εντυπώσεις για Εθνικό & Ίασμο (photos)

Το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας σεζόν σε Γ’ Εθνική & Α’ ΕΠΣ Θράκης, έδωσαν οι Εθνικός Αλεξ/πολης & Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου αντίστοιχα, με την ομάδα του Έβρου να επικρατεί 2-1 με ανατροπή.

Σε ένα ματς που το αποτέλεσμα δεν έπαιζε καμία σημασία καθώς αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο της προετοιμασίας τους, Εθνικός και Μέγας παρουσίασαν δύο ανταγωνιστικά σύνολα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ίασμος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 14′ πήρε κεφάλι στο σκορ χάρη σε τέρμα του Αντωνιάδη ο οποίος έφτασε σε τετ α τετ με τον Μπαμπλή νικώντας τον με πλασέ για το 1-0. Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις, με τον Μαρασλή να χάνει τη μεγαλύτερη. Σε τετ α τετ στο 40′ έφτασε μέχρι τον Ντίντα ο οποίος μπλόκαρε το σουτ του.

Στο β’ ημίχρονο οι Παπαράδης – Φλώρος παρέταξαν στον αγωνιστικό χώρο διαφορετική ενδεκάδα, με τον Μπαχαρίδη από την άλλη που μετρούσε απουσίες να κάνει 5 αλλαγές. Οι Εβρίτες έχασαν σωρεία ευκαιριών, με τον Καρακασίδη να ανοίγει τον χορό στο 60′ με κεφαλιά που έφυγε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα πολύ όμορφη συνεργασία από τους παίκτες του Εθνικού, με τον Καρακασίδη και πάλι μετά από το ένα-δύο να πλασάρει έξω. Στο 68′ ο Γκαϊδατζής σούταρε από δύσκολη πλάγια θέση και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι φεύγοντας άουτ. Στο 75′ άλλη μία φάση για Εθνικό με κεφαλιά να φεύγει άουτ. Στο 83′ ήρθε η ισοφάριση για τους πρωταθλητές Έβρου χάρη σε γκολ του Πετρίδη, ενώ δύο λεπτά αργότερα θα χαθεί και πέναλτι για τους Αλεξανδρουπολίτες. Στο 90′ ο Κολονέρος με ωραίο μονοκόματο σουτ μετά από κόρνερ έγραψε το τελικό 2-1.

Ο αγώνας διεξήχθη με υψηλή θερμοκρασία που είχε ως αποτέλεσμα να πραγματοποιηθούν δύο cool brakes, ένα σε κάθε ημίχρονο. Το κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εξαιρετικό, με παίκτες και προπονητές να φεύγουν αγκαλιασμένοι στο τέλος.

Συνθέσεις:

Εθνικός Αλεξ/πολης: (Παπαράδης – Φλώρος): Μπαμπλής, Κούπας, Αμπράσης, Λίτσιος, Τσαπάνης, Γκουντενούδης, Δεδελούδης, Σιδηρόπουλος Σ., Γρεκίδης, Γεωργαντζόπουλος, Μαρασλής.

Στο β’ μέρος έπαιξαν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ του Εθνικού. Ανάμεσα τους και τα νέα αποκτήματα Μαλτέζος (Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου) & Πατσιώρας (ελεύθερος) που αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Μπαχαρίδης): Μπαϊράμ Ισμαήλ, Αχμέτ Φουρκάν, Βιόπουλος, Χουσεΐν Ανούλ, Λειβαδιώτης, Δραγανίδης, Γιαννακιτσίδης, Χουσεΐν Σαλήμ, Αντωνιάδης, Μπίνμπασι Αλή, Ρομπέρ.

Αγωνίστηκαν και οι: Οζάν, Νεοκλής, Γκιρετλί Ναζίμ, Μεμέτ Νετζατί, Κεραμέας.

Διαιτητής: Στρατούδης – Βοηθοί: Τερζόπουλος, Κωνσταντάκης

Δείτε φωτογραφίες:

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσουν δηλώσεις των προπονητών των δύο ομάδων.

Share it