Search

Δυνατό τεστ με χρήσιμα συμπεράσματα για Βιστωνίδα και Ηρακλή Ζυγού(+photos)

Την ευκαιρία να διαπιστώσουν την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων τους που ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει των αγώνων του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ξάνθης είχαν το απόγευμα της Παρασκευής Βιστωνίδα και Ηρακλής Ζυγού σε φιλικό αγώνα στην Φελώνη.

Για την ιστορία η ομάδα της Βιστωνίδας αναδείχτηκε νικήτρια με τέρμα του Θωμά Γκαμπράνη στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να έχουν και δοκάρι σε σουτ του Τονικίδη στο δεύτερο μέρος. Το ματς ήταν αρκετά καλό με τους Νίκο Ανθόπουλο και Γιάννη Δημητριάδη να χρησιμοποιούν όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεση τους, βγάζοντας αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήτος  Τζεβελεκίδης με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Τζιβαρτζίδη.  Οι δύο ομάδες το πρωί έμαθαν και την ημέρα και ώρα των πρώτων αγώνων του Κυπέλλου(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Για την ομάδα της Βιστωνίδας ο Νίκος Ανθόπουλος ξεκίνησε με τους: Μανιά, Φουρκάν, Τσεπνόγλου, Φραγκούλη, Πετρίδη, Γκαμπράνη, Τζεβελέκη Φ., Ευθυμιάδη, Ξενιτίδη, Μουστάκη, Καραμανάβη. Ενώ έπαιξαν και οι: Λαπαδώνης, Χαϊτίδης, Σιράκ, Κυράπογλου, Αγγελίδης Π., Τονικίδης, Μπερκάν

Για την ομάδα του Ηρακλή Ζυγού ο Γιάννης Δημητριάδης ξεκίνησε με τους: Ευκαρπίδη, Τηλεβερίδη, Κεχαγιά, Πανέρη, Παπανίκα, Παπαδόπουλο, Τσούλφα, Αρκούδα, Τενεκέ, Μυλωθρό, Πανταζίδη. Ενώ έπαιξαν και οι: Καράμπελας, Ξουπλίδης, Διαμαντίδης, Σαντσαρίδης, Ασλανίδης.

Share it