Search

Photos: Με πολύ όρεξη ξεκίνησε η ανανεωμένη Κ15 της Ξάνθης

Μετά τα τμήματα Νέων και Εφήβων και η Παιδική ομάδα της Ξάνθης πάτησε χορτάρι, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ να συγκεντρώνονται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Πηγάδια το απόγευμα της Πέμπτης(36/8) για την έναρξη της προετοιμασίας.

Πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης της σαιζόν πραγματοποιήθηκε ομιλία στους παίκτες της Κ15 του ΑΟΞ απο τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας Νίκο Κεχαγιά και τον Υπεύθυνο των τμημάτων Υποδομής του ΑΟΞ Περικλή Καλογιάννη. Ενώ αμέσως μετά οι ποδοσφαιριστές της Παιδικής ομάδας της Ξάνθης πραγματοποίησαν τις πρώτες ασκήσεις της χρονιάς υπό την καθοδήγηση του τεχνικού της ομάδας, Θόδωρου Καραγιαννίδη.

Η φετινή Παιδική ομάδα της Ξάνθης απαρτίζεται απο 13 ποδοσφαιριστές της περσινής Κ15 του συλλόγου, τρεις μεταγραφές και 12 παίκτες απο την περσινή Κ13 του συλλόγου. Αναλυτικά το ρόστερ της Κ15 της Ξάνθης αποτελείται απο τους: Λευτέρη Αναστασιάδη,  Παναγιώτη Γιαρμαντζίδη, Εμρέ Γιουρούκ, Βασίλη Γούλα(τ/φ), Θανάση Γουναρίδη, Αλέξανδρο Δημητριάδη, Γιάννη Ιωσηφίδη, Γιώργο Καραγιαννίδη, Φώτη Κουτσογιάννη, Αλέξανδρο Κουτσό, Χρήστο Μαντζαρίδη, Ανδρέα Μετεντζίδη, Μανώλη Μοσχίδη(τ/φ), Κωνσταντίνο Μπλιούμη,  Γιώργο Μπογιατζόπουλο, Πέτρο Νικολαίδη, Ευγένιο Νικολόπουλο, Χρήστο Παροτσίδη, Μιχάλη Πατήρα, Νίκο Σεβδιλή, Γιώργο Τσάκαλο, Χαράλαμπο Τσολάρι, Θανάση Χατζή(τ/φ), Άρμαν Μαρκοσιάν, Εμρέ Χότσκα, Αλέξανδρο Τσομπανίδη(τ/φ) και Αναστάσιο Βαρσάμη

Share it