Search

Αναλαμβάνει το Ανδρικό τμήμα του Αρίωνα ο Γ. Θερμός! Μετά τα Εφηβικά παίρνει και το Παιδικό ο Χρ. Παπαδόπουλος

Σε αλλαγές στην τεχνική ηγεσία των τριών τμημάτων που μετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ αποφάσισε να προχωρήσει η ομάδα του Αρίωνα Ξάνθης.

Η διοίκηση του συλλόγου σε συνεννόηση και  με τους προπονητές του συλλόγου αποφάσισε να επιβραβεύσει την εκπληκτική περσινή πορεία του Παιδικού πρωταθλήματος δίνοντας την ευκαιρία στον Γιάννη Θερμό να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία της Ανδρικής ομάδας, που και τη νέα χρονιά θα έχει πολλά νέα παιδιά που προέρχονται απο τα τμήματα Παίδων και Εφήβων του συλλόγου.

Ο Γιάννης Θερμός είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού με ειδικότητα  την καλαθοσφαίριση του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Απο το 1999 μέχρι το 2002 ήταν προπονητής του Παιδικού τμήματος του Α.Σ. Ξάνθης ενώ απο το 2003 είναι στον Αρίωνα Ξάνθης έχοντας υπηρετήσει τον σύλλογο απο όλα τα πόστα.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής του Ανδρικού και Εφηβικού, Χρήστος Παπαδόπουλος θα αναλάβει μεγαλύτερη δράση στο κομμάτι των Υποδομών του συλλόγου οπού πέρα απο επιβλέπων και Υπεύθυνος θα εχει και την τεχνική ηγεσία των τμημάτων Εφήβων και Παίδων του συλλόγου με στόχο η ομάδα του Αρίωνα να συνεχίσει την ανεξάντλητη παραγωγή και αξιοποίηση των ταλέντων της.

Share it