Search

Φιλική νίκη των Κ17 της Ξάνθης επί του Ηρακλή Ζυγού στο πρώτο φιλικό της χρονιάς(+photos)

Φιλική νίκη με 2-0 επί του Ηρακλή Ζυγού σημείωσαν το απόγευμα της Τρίτης(7/8) οι Έφηβοι της Ξάνθης στα Πηγάδια.

Η ομάδα του Κώστα Προδρομίτη στο πρώτο της φιλικό ενόψει της νέας σαιζόν έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, με τον τεχνικό της Ξάνθης πέρα απο τους 22 δικούς του ποδοσφαιριστές να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει και τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται υπό δοκιμή. Με τους παίκτες του ΑΟΞ με τέρματα των Κώστα Ισαακίδη και Δημήτρη Τσιπούρα στο δεύτερο μέρος να οδηγούν την ομάδα της Ξάνθης στη νίκη επί του Ζυγού.

Πολύ καλή εικόνα ειδικά στο πρώτο μέρος έδειξε ο Ηρακλής Ζυγού, που έχοντας πολλά νέα παιδιά στην σύνθεση του τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο παρά την κούραση απο τις προπονήσεις έβγαλαν φρεσκάδα και έδειξαν πως βέβαια ακόμη θέλουν αρκετά για να δέσουν αν και ήδη η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη αρχίζει να βγάζει καλά στοιχεία στο γήπεδο.

Επόμενο τεστ για τον ΑΟΞ την Πέμπτη στις 18:00 με την Αναγέννηση Θαλασσιάς στα Πηγάδια, ενώ για τον Ηρακλή Ζυγού την Παρασκευή έρχεται το πολύ δυνατό φιλικό με τον Ορφέα Ξάνθης στο γήπεδο του Ζυγού. Την αναμέτρηση των Πηγαδίων διεύθυνε ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Πεχλεβανούδη

Για την Εφηβική ομάδα του ΑΟΞ ο Κώστας Προδρομίτης ξεκίνησε με τους: Καρά Ισμάηλ, Τσιεγγελίδη, Χασάνογλου, Δήμο, Μολώνη, Κωσταρέλλη, Κοτόπουλο, Δημητριάδη και τρείς υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές. Ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Μπάτζιος, Ιγνατιάδης, Μανίσογλου, Τσιτσεκίδης, Τσιπούρας, Κουράκ, Ισαακίδης, Μπαζοίδης, Καλαϊτζής, Βαφειάδης, Ασήμογλου, Ζυπίδης, Κοντογιαννίδης. Ευθυμιάδης και ένας υπό δοκιμή.

Για την ομάδα του Ηρακλή Ζυγού ο Γιάννης Δημητριάδης ξεκίνησε με τους: Ευκαρπίδη, Καραμανίδη, Τιφτίκη, Παπανίκα, Πανέρη, Κεχαγιά, Παπαδόπουλο, Τηελεβερίδη, Τενεκέ, Καράμπελα, Πανταζίδη. Ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Μυλωθρός, Διαμαντίδης, Αρσενίου, Ξουπλίδης, Σατζερίδης, Τσούλφας, Κριτσιμάλλης και Πουλιόπουλος

Share it