Search

Πρόωρη αποχώρηση Χασομέρη απο την Δράμα, καμία συμφωνία για Χατζητερζόγλου που μένει Ξάνθη!

Διαζύγιο σε χρόνο… dt για Δόξα Δράμας και Δημήτρη Χασομέρη, αφού η συνεργασία τους αποδείχτηκε πολύ σύντομη. Ο 29χρονος Κομοτηναίος επιθετικός βρέθηκε πριν λίγες μέρες στους “Μαυραετούς”, αλλά εντέλει λύθηκε η συνεργασία με τον περσινό πρώτο σκόρερ του Απόλλωνα Πόντου.

Έτσι, ο Χασομέρης αναζητά νέα “στέγη” και η ομάδα του Στάικου Βεργέτη άλλες λύσεις για τη γραμμή κρούσης, δίπλα σε Κουσκουνά και Μαρκόπουλο. Παράλληλα, η Δόξα φέρεται να συμφώνησε με τον Θόδωρο Τριποτσέρη, για να γυρίσει άμεσα για τη δεύτερη θητεία του στη Δράμα, συνθέτοντας το δίδυμο στα μετόπισθεν με τον Βραζιλιάνο, Ζοάο Πάουλο. Ο 31χρονος έπαιζε στον Λεβαδειακό και παλιότερα εκτός από τη Δόξα (Σούπερ Λίγκα, 2011-2012) σε Παναθηναϊκό, ΟΦΗ, Λάρισα, Καβάλα και Ανόρθωση.

Εν αντιθέσει με αυτές τις περιπτώσεις εν αντιθέσει με όσα γράφτηκαν σε μέσα της Θεσσαλονίκης δεν υπήρξε και δεν υπάρχει κάποια συμφωνία της Ξάνθης με την Δόξα για δανεισμό του Οκάν Χατζητερζόγλου. Πρόταση υπήρξε όχι όμως συμφωνία των δύο πλευρών, με την Δόξα πάντως να θέλει και λόγο των καλών σχέσεων των δύο ομάδων να υπάρξει συνεργασία με τον ΑΟΞ.

Share it