Search

Με τον Ερασιτέχνη στο τιμόνι θα πορευτεί στη Γ’ Εθνική ο Πανσερραϊκός

Μετά το ναυάγιο στις συζητήσεις για εμπλοκή του Χρήστου Καραθανάση στην ομάδα των Σερρών, ο Ερασιτέχνης θα είναι αυτός που θα τραβήξει όλο το κουπί για την νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Βασίλης Χατζημιχαηλίδης, μιλώντας στον “arenafm”, έδωσε απαντήσεις στα καυτά θέματα που απασχολούν τους φιλαθλους του Πανσερραϊκού:

“Την ομάδα θα την τρέξει όπως φαίνεται ο Ερασιτέχνης, με βοήθειες και χορηγίες από την οικογένεια των Σερρών.

Η επόμενη εβδομάδα θα είναι κρίσιμη, ως την Τρίτη ίσως υπάρξουν ανακοινώσεις. Θα συνεδριάσουμε και ίσως ανατεθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα σε κάποιον έφορο.

 Γενικά υπάρχει πρόθεση να αξιοποιηθούν ορισμένοι παλαίμαχοι της ομάδας, ίσως σε πόστα προπονητή, τεχνικού διευθυντή ή γενικού αρχηγού.

Η προετοιμασία ξεκινά μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Δεν μας πιάνει πανικός, δεν θεωρούμε οτι αργήσαμε. Κορμός μας θα είναι η Κ20, ενώ θα προστεθούν στο ρόστερ ορισμένοι Σερραίοι, κυρίως νεαροί. Ποτέ δεν υπήρξε θέμα συμμετοχής στο τοπικό.

Υπάρχει χρόνος, δεν φτάσαμε στο… αμήν. Οι στόχοι θα προκύψουν στην πορεία, ανάλογα με το μπάτζετ και το ρόστερ, αλλά δεδομένα θα βλέπουμε ψηλά. Δεν μπορεί να μπει χαμηλός στόχος γι’ αυτή την ομάδα”.

ΠΗΓΗ: MIKRILIGA.COM

Share it