Search

Με τον βασικό της κορμό στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης η Κεσσάνη Ερασμίου! Οι 9+2 παραμείναντες και το ευχαριστώ για την στήριξη του κόσμου

Με την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αντώνη Μπαμπαλή άπαντες στην Κεσσάνη Ερασμίου έχουν σηκώσει μανίκια και τρέχουν τον σχεδιασμό της ομάδας στην επιστροφή της μετά απο πολλά χρόνια στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης.

Ήδη έγινε γνωστή η ανανέωση της συνεργασίας με 9 σημαντικούς και κομβικούς παίκτες στην άνοδο της ομάδας, παίκτες όπως οι  Γιώργος Βασιλειάδης, Μπάμπης Βασιλειάδης, Γιώργος Ελμασίδης, Γιάννης Σανικιώτης, Γιώργος Σαμπανίδης, Κοράι Χιλμήογλου, Ανδρέας Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιαννακούδης και ο σκόρερ του “χρυσού” γκολ που σήμανε και την άνοδο Κώστας Κλειτσιώτης.

Παράλληλα την φετινή χρονιά υπολογίζονται  ακόμη περισσότερο και δύο παίκτες με τεράστια εμπειρία που την περσινή χρονιά κυρίως λόγω τραυματισμών δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν όσο θα ήθελαν και οι ίδιοι, με την ομάδα πάντως να βασίζει και φέτος αρκετά σε αυτούς με τους Παναγιώτη Γιαννακούδη και Ερντεμίρ Εμίνογλου να έρχονται  να προσθέσουν με την εμπειρία και την ποίτητα τους ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στον σύλλογο.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν και άλλες ανανεώσεις αλλά και οι πρώτες μεταγραφές της ομάδας. Άλλωστε άπαντες το τελευταίο 48ωρο είχαν στραμμένη την προσοχή τους στην καθιερωμένη γιορτή της σαρδέλας που διοργανώνει ο σύλλογος στο χωριό του Ερασμίου, ο οποίος μάλιστα είχε τρομερή επιτυχία και φέτος, με το παρών πέρα απο την Δημοτική αρχή του Τοπείρου και πλήθος κόσμου να δίνει και ο Βουλευτής Στάθης Γιαννκίδης.

Με τον σύλλογο να εκδίδει ευχαριστήρια ανακοίνωση αλλά και κάνοντας γνωστούς τους λαχνούς που κέρδισαν τα δώρα απο την γιορτή:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη του κόσμου που δείχνει ότι κάθε χρόνο αγκαλιάζει όλο και πιο πολύ την συγκεκριμενη εκδήλωση

Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την αμέριστη συνεισφορά τους.. Τον Δήμο Τοπειρου που είναι πάντα δίπλα μας και το ιχθυοπωλειο ο Φαρος το οποίο είναι από τους βασικούς χορηγούς της εκδήλωσης.

Τέλος Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους τοπικούς φορείς και τον βουλευτή κ. Γιαννακιδη που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Η Διοίκηση και το Ποδοσφαιρικό τμήμα της Κεσσάνης Ερασμιου

*Ο λαχνος που κέρδισε το ποδήλατο είναι ο 0854

*Ο λαχνος 0206 κερδίζει ένα τραπέζι για 4 άτομα στο Ουράνιο Τόξο της κυρίας Παρασχαρακη στα Μαγγανα Ξανθης

*Ο λαχνος 0734 κερδίζει 100 κιλά γάλα από τον κύριο Τζελεπακη

Share it